Prey 2022 tr-TR

Prey (2022)

(Aksiyon - Gerilim)
2022
IMDB
7
(8) 4 35 0 5
34
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 39dk
IMDB
7
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Ağustos 2022

Filmimiz, hepimizin bildiği "Predator" yani "Av" serisinin son halkası. Konuya çok yabancı olup "Kaan ama öncekileri izlemedik.." diyenler için söyleyeyim; sorun yok... Yüzyıllar önce, geniş ovalarda, çadırlarda yaşayan kabilelerin olduğu bir yerde yaşananları izliyoruz bu filmde. Kabilenin akıllı gençlerinden biri, yanına köpeğini de alıp doğada avcılık ve toplayıcılık yapmaya başlıyor. Fakat ormanda rastladığı ayak izleri, onu bir hayli korkutuyor ve bir hayatta kalma savaşı böylece başlıyor... Öncelikle bu seriyi izleyenler bilecektir ki, seri ilerledikçe bıraktığı lezzet düştü. İşte bu film, bence o tadı yeniden yakalamayı başarmış. Yani çok iyi bir film izlemeyeceksiniz fakat gerilimli ve yer yer de aksiyonlu atmosferiyle beni sonuna kadar izletmeyi başardı. Birkaç göze batan mantıksız detayı da bir kenara bırakırsak bence gayet izlenebilir bir yapım. Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Prey - Prey

filmine yorum yap!
Recep Ç.
06 Eylül 2023
Sıkı Üye
Senaryo ve oyunculuk gayet güzeldi. Filmin türüne bilim kurguyu da eklemek lazım ama yine de izlemek keyifliydi.
Umur E.
05 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Hoş bir filmdi. Aksiyonu ve gerilimi gayet yerinde, İzlemeye değer..
Hacer Ö.
04 Aralık 2022
Sıkı Üye
Çok beğendim.. Bu filmin seri olduğunu da Kaan'dan öğrendim.. İlk filmde yani 1987 yılında Arnold oynamış, onu da bugün izledim. 35 sene önce çekilmesine rağmen çok zekice kurgulanmıştı. Bu serinin tamamını izlemeyi düşünüyorum.. ama Prey yani bu film özellikle müthiş doğasıyla çok etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim, zaten devamı da yapılacak gibi.
sarekra
07 Eylül 2022
Çaylak
Severek, sıkılmadan izledim. Aksiyonu ve gerilimi güzeldi, tavsiye ederim.
Berk Ö.
03 Eylül 2022
Sıkı Üye
Atmosferini çok sevdim. Aynı ortamda ve aynı oyuncularla dizisi çekilse izlerim gibi...
Tuna K.
28 Ağustos 2022
Süper kahraman filmlerindeki aksiyon koreografileriyle bence orta karar bir filmdi. Keyifle izlenebilir. Puanım: 6/10
Serkan B.
08 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Her serinin ilk bölümü genelde en iyi olur denir. Ancak bu son film de gayet oturaklı, aksiyonu bol, tadında, fantastik, gerilimi gayet dozunda. Keyifle izlenir.
Mehmet C.
07 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Ben beğendim. Başrol kız oldukça iyi oyunculuk sergiliyor. Ayılı sahne de gayet güzeldi. İzlenir bir film olmuş denilebilir.
prey film konusuprey filmiprey filmi konusuprey filmi yorumprey yorumprey konusuav serisi son filmien yeni film önerilerien güncel film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.