Röntgenciler 2021 tr-TR

Röntgenciler (2021)

(Gerilim - Gençlik)
2021
IMDB
6
(10) 4 26 0 5
23
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
1s 56dk
IMDB
6
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Ocak 2022

Bu filmi aranızdan Emine ve "Fatma Nur Duzcu" izlemem için göndermiş. Kendilerine teşekkür edip hemen konumuza geçiyorum... Öncelikle; Aşırı derecede +18 sahnelerin bulunduğu bir film izleyeceksiniz. Eğer bu sizlik değil ise hemen zaman kaybetmeden diğer tavsiyelere geçin derim... Şimdi filmimiz; yeni bir daireye taşınan genç ve heycanlı bi çifti konu alıyor. Çiftimiz mutlu mesut yaşarken karşı apartmandaki dairenin içinde yaşananlara dikkat kesiliyorlar ve film de bunun üzerine ilerlemeye başlıyor... Öncelikle, başta da söylediğim gibi, film bir hayli +18 sahne barındırıyor... Çok düşük bir beklentiyle izlemeye başlamıştım, çünkü fragmandan da anlayacağınız gibi pastel renklerde, düz bir TV filmi tadında imajı veriyor. Bu yüzden "İzleyeyim ama muhtemelen tavsiye etmem..." diye düşünüyordum ki şu an buradayız. Çünkü filmin şaşırtmalı senaryosu ve temel aldığı farklı fikri, gerçekten izlemeye değer. Sonuç olarak film, beni sıkılmadan sonuna kadar götürmeyi başardı. Düşük beklentiyle bir şans verirseniz, bence birkaç kez şaşırıp ortalamanın 1 tık üzerinde bir şey izleyebilirsiniz... Yorumunuzu çok merak ediyorum, aşağıya bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Röntgenciler - The Voyeurs

filmine yorum yap!
Kaan A.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
Olay örgüsü filmin son çeyreğinde kırılıyor. İzleyiciyi rahatlatmak için böyle bir son seçmedilerse eğer ters köşe yapacağız diye karakter gelişimini epey baltalamışlar. Bunlar dışında izlenir, değişik bir konusu var.
Xayres
23 Haziran 2023
Pek beğenemedim konusu çok boştu.. Boş bir zamanda bile izlenmez bence. Tavsiye etmem ama karar sizin :)
nazlıcan A.
04 Nisan 2023
Başta basit, saçma bir film sandım ama ilk yarıdan sonra çok şaşırıyorsunuz, izlemeye değer.
Aslı B.
16 Mart 2023
Usta Yorumcu
İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Çok fazla beğenemedim.
Serkan B.
18 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Ekstra erotizme bağışıklığı olan gençleri cezbedebilir kanaatindeyim. Esasen hikaye 13+ ise de film 18+, beklentiyi yükseltmeden izlenebilir.
Büşra Ö.
18 Ocak 2022
Çaylak
Film birkaç yerde şaşırtıyor. Sonu fazla uzamış gibi, kararında bitirememişler, boş bir zamanda izlenebilir, güzel 10/7.
Mustafa
18 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Film en başından yavaş yavaş karakterlerin özelliklerini işleyerek finale kadar izletmeyi başardı. Başrol kadını özellikle bazı yerlerde tokatlayasım geldi ne yalan söyleyeyim. Final öncesi vurucu ama aşağıdaki yorumda da olduğu gibi final abartıya kaçtı. Ortalamanın da bir tık üstüne çıkınca ben filmi beğendim.
Begüm D.
15 Ocak 2022
Filmin türü e'rotik' gerilim olarak geçiyor. Bunu bilerek izleyin. Sonunu tahmin edemedim ve benim için sürükleyiciydi, sıkılmadım. Bence şans verin İyi seyirler.
Canan S.
15 Ocak 2022
Çaylak
Film klişe başlayıp sonlara doğru şaşırtmayı başarıyor, merak ettiriyor o anlamda kötü bir film denilemez ama çok da beğendiğimi söyleyemem. Özellikle filmin başrolündeki siyahi karakter, oyunculuğu, ses tonu ve aksanıyla rahatsız ediciydi biraz. Bazı sahneleri ise; özellikle son sahne saçma ve abartı geldi. Kısacası vakit geçirmek için çok da büyük beklentiye girmeden izlenebilir.
Almila Ö.
13 Ocak 2022
Sıkı Üye
Kaan'ın şimdiye kadar önerdiği en 18+ film olabilir ki o kadar yukarıda üstüne basa basa söylemiş. Filmi 1 hafta kadar önce izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki birden fazla sonu olan bir filmdi bu. Bazı yerlerde bitmesini bekledim ama devam etti. Hepsinde de şaşırttı. Kolay kolay çevreme tavsiye etmem ama bence izlenir.
Daha fazla yorum0
röntgenciler filmi konusuröntgenciler konusuröntgenciler yorumröntgenciler filmi yorumröntgenciler filmi yorumlarröntgenciler yorumlargençlik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.