Sineklerin Tanrısı 1990 tr-TR

Sineklerin Tanrısı (1990)

(Gerilim - Dram)
1990
IMDB
6.4
(2) 5 24 0 5
24
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
7.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Temmuz 2019
Bu yıllardır adını defalarca duyduğum roman uyarlaması nefis filmi aranızdan "Buse Cura" tavsiye olarak gönderince "e hadi artık bir izleyeyim" dedim ve şimdi kendisine teşekkürler edip hemen filmimize geçiyorum. Öncelikle İngiliz edebiyatçı "William Golding" tarafından 1950'lerde yazılan ve çok satan bir romanın sinemaya uyarlanmış halini izleyeceksiniz. Filmimiz, askeri okul öğrencilerini taşıyan bir uçağın ıssız bir ada yakınlarına düştükten sonra, çocukların bir başlarına yaşadıkları olayları konu alıyor. Çocuklar, başlarında bir ebeveyn olmadan, kendi kurallarını koymaya başlıyor ve çocuk da olsalar, her birinin içindeki bazı kötü yanlar ortaya çıkıyor... Film insana "Nereden insan var, orada kaos, karmaşa ve acı var" dedirtecek cinsten sahneler barındırıyor. Otorite olmadan, güçlünün güçsüzü ezdiği bir ortamda adalet nasıl sağlanır? Kim lider olur? İşte bu filmde, bu soruların cevaplarını çocuklar üzerinden alacaksınız. Psikolojik, etkileyici ve masum gibi görünse de çok çarpıcı bir film izleyeceksiniz. Bence tek negatif kısmı çok kısa olmasıydı. Yani bu konu bir 2 saat işlense, dikkatle izlerdim fakat 1 buçuk saat biraz az kalmış gibi... Bilemiyorum, yorumunuzu mutlaka aşağıya yazın, hadi tadını çıkarın!

Sineklerin Tanrısı - Lord of the Flies

filmine yorum yap!
Ayşegül A.
24 Kasım 2020
Sıkı Üye
Uzun zamandır kitaplığımda olan ama hep ertelediğim kitabı okumama vesile oldu bu film. Ama önce kitabı okuyup filmini sonra izleyin derim ben tersten başlamışım. Dümdüz izlerseniz çocuk filminden/kitabından öteye gitmez. Masumiyet ve zorbalık arasındaki ince çizgi beni sarsmaya yetti. Ve keşke biraz daha uzun olsaydı.
Aerona
05 Mayıs 2020
Size verebileceğim tek tavsiyem; önce kitabını okumanız. Daha sonra filmi izlediğinizde, o duygu geçişlerini daha iyi anlayacaksınız. Ayrıca kurgusu da harika tasarlanmış.
lord of the flies konusulord of the flies izlelord of the flies oyuncularlord of the flies yorumlarsineklerin tanrısı konususineklerin tanrısı filmi oyuncularıroman uyarlaması filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.