Sniper: Duvar 2017 tr-TR

Sniper: Duvar (2017)

(Savaş)
2017
IMDB
6.3
(8) 4 35 0 5
33
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 30dk
IMDB
6.3
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Nisan 2019

Filmimiz, Irak'ta profesyonel bir keskin nişancı karşısında hayatta kalmaya çalışan 2 askerin yaşadıklarını konu alıyor. Bir müddet sonra konu savaş yapmaktan çok zeka ve aklın ön plana çıktığı bir mücadeleye dönüşüyor ve 1 buçuk saat boyunca süren bir macera izliyoruz... Öncelikle vızır vızır kurşunların geçtiği bir savaş filmi izlemeyeceksiniz. Filmimiz, "keskin nişancı" konusunu hem teknik, hem de psikolojik olarak ele alıyor. Filmi izlerken ister istemez kendinizi oradaki askerin yerine koyup "Ben olsam ne yapardım? Nasıl hissederdim?" diye düşünüyorsunuz ve bence sadece bunu düşündürtebildiği için bile bu filmi izlemeye değer. Şöyle kesin nişancı baskıcı altında, hafif gerilim dolu bir hayatta kalma filmi izleyeyim diyorsanız bu film tam sizlik olabilir. İzledikten sonra da yorumunuzu muhakkak aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Sniper: Duvar - The Wall

filmine yorum yap!
darly D.
14 Haziran 2023
Çaylak
Gerçek hikayeden uyarlanan bi film bu. 2 oyuncuyla çekilmiş, açıkçası izlemesi keyifli bir film. Bittikten sonra olayın baş kahramanı JUBA'yı da araştırmanızı öneririm.
abdul K.
12 Şubat 2023
Çaylak
Sonu güzel bağlanmış, sabırlıysanız ve boş vaktiniz varsa beklentinizi yüksek tutmadan izleyin derim.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Çok uzun zaman önce izlediğim bir filmdi. Hatırladığım kadarıyla sabırlı olmanız gereken de bir film.
ZY
19 Ağustos 2021
Çaylak
Tam sıradan bir aksiyon filmi derken müthiş bir ters köşeyle şaşırtan bir filmdi. Bir tık daha heyecanlı işlenebilirdi. Fikir güzeldi.
Yigittheripper
17 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Leon Survivor ya da Amerikan Sniper filmlerinin yanında bir tık sönük kalsa da oyuncuların ruh hali ve kendinizi kişinin yerine koyduğunuzdaki yapacağınız seçimleri düşünmek sizi ekranda tutuyor, izlenilebilir bir film.
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Amerikan filmi olmasına Amerikan filmi ama öyle klasik Amerikan filmi de değil, her şeyden önce, Doug Liman iyi iş çıkarmış. 2 kişi ve bir de 'ses' olmasına rağmen rağmen karakterler kesinlikle sıkıcı değildi. 2 kişiyle, hatta tek kişiyle yapılan efsane filmler bile var, mesela ''Deniz ve yaşlı adam'', neyse... Filmde iyi bir sinir harbi var, sonu da ilginç, izleyin.
JF.Kennedy17
26 Mart 2020
Çaylak
Hafif ters köşeli, bol bol "ben olsaydım" dedirten bir filmdi, çok beğendim.
Tansu S.
20 Nisan 2019
Çaylak
Nice... Özellikle son sahne iyiydi...
SPOILER [GÖSTER]
keskin nişancı filmlerisavaş filmlerithe wall filmi konususniper duvar filmi konusuthe wall filmi yorumlarısniper filmlerien iyi sniper filmlerien iyi keskin nişancı filmlerisavaş filmi önerilerijohn cena filmleriaaron johnson filmlerithe wall filmi ımdb

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.