Spectral 2016 tr-TR

Spectral (2016)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2016
IMDB
6.3
(16) 4 84 0 5
71
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
16 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Ocak 2018

Ne ımdb puanına bakın, ne de ''Biz çok gördük böyle bilim kurgulu, vurdulu kırdılı filmleri...'' diye söylenen arkadaşlarınıza. Savaşlar için kimyasal ya da farklı türdeki silahları gördük filmlerde, peki ya bu seferki silah görünmeyen ve dokunduğunu anında öldürebilen hayaletler olsaydı? Kaç kurşun gerekirdi? Ya da kaç tabur asker bu düşmanı alt etmek için? İşte tüm bu soruları filmimiz size ilk yarısında sordurup, ikinci yarısındaysa cevabını verdiriyor. Filmimiz bir bilim kurgu-gerilim, fakat gizem ve fantastik yönü de oldukça ağır basıyor. Birkaç sahne haricinde soluksuz izledim diyebilirim. Çekim açıları, film içinde verilen fotoğraflar şahane, hatta beklediğimden daha kaliteliydi. Biraz orta beklentiyle izlenildiğinde nefis bir haz alınacak nefis bir film. Hadi tadını çıkarın!

Spectral - Spectral

filmine yorum yap!
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ortalama bir film ama bir şekilde sizi tutmayı başarıyor. İyi seyirler...
Alperen
02 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Öncelikle sürekli akan bir tempoda ilerleyen aksiyon filmlerinden olmadığını belirtmek lazım. Konusu biraz farklı ama temelinde yine aşağıdaki yorumlarda da yazıldığı gibi eser miktarda amerikan propagandası da mevcut. Tavsiye etmekle etmemek arasında çok kaldım ama Kaan'ın dediği gibi orta, hatta düşük beklentiyle izleyebilirsiniz.
Musa K.
26 Aralık 2022
Zaman öldürmek isteyeceğiniz tür filmlerden, efektler fazlaca basit kaçmış.
Barış T.
13 Ekim 2022
Filmi çok beğendim, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Çaylak
Dijital platform için gayet iyi bi film olmuş. Sondaki çıkan hayalet için TRT'de saatlerce tartışıldı bu RTE mi diye, bu kadar da s*lak bi ülkeyiz.
SPOILER [GÖSTER]
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Beni pek de sarmadı ya :( Efektler falan 2016 yılı bu ya.. 5/10
Genel İzleyici
06 Eylül 2021
Çaylak
Hayalete benzeyen şeyi gördüğümde çok ön yargılı yaklaşmıştım ama fantastik, bilim kurgu, aksiyon ve askeri filmleri seven biri olarak beni tatmin etmeyi başardı. Konusu da güzel, işleyişi de güzel. Hayaletler; ne yerden çıkıyorlar, ne uzaydan geliyorlar ne de boyutlar arası kapıdan geçiyorlar. Belli bir kurama oturtmaya çalışmışlar. Bol yeşil perdeli bir film ama sizi içine çekmeyi başarıyor. Ben 10/10 veriyorum...
ayten Y.
18 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bir kaç kez izlemeye çalıştım ve hep yarısında sıkıldım. Konusu ilginç ama bence işleyişi merak uyandırmıyor.
Serkan B.
16 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Farklılığı konusunda aşağıdaki yorumcularla aynı kanaatteyim. Ancak belirtmeliyim ki, tipik bir abd propagandasının modern hali olmaktan da geri değil. Az buçuk teknoloji takipçilerinin, az buçuk anlayabileceği birçok enteresan detay var. Keyifle izlenebilir :)
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Farklı film arayanlar için ideal. Hiç sıkmadan akıp gidiyor :)
Daha fazla yorum6
spectral filmi konususpectral izlespectral yorumlarnetflix filmlerien iyi netflix filmlerinetflix bilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.