Teklif 2009 tr-TR

Teklif (2009)

(Komedi - Romantik)
2009
IMDB
6.7
(5) 4 30 0 5
1s 48dk
IMDB
6.7
BU FİLM
6.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Ocak 2022

Aranızdan Elif Güray ve Elif Avcı, bu filmi izlemem için göndermişler. 2 Elif'e de teşekkür ediyor ve ilk gönderenin profilini yukarıya sabitleyip konumuza geçiyorum... İş yerindekilerin kendisinden korktuğu baskın mı baskın bir müdürümüz ve 3 yıldır onun için her şeyi yapan fakat her şeyin de farkında olan bir asistanımız var. Fakat bir gün güzel müdürümüz bir sorunla karşılaşıyor ve çözüm için asistanını da peşinden sürükleyip devasa bir yalan çukurunun içine giriveriyor. İşte filmimiz de bu süreci bize aşk ve eğlence dolu bir şekilde aktarıyor... Öncelikle film gerçekten çok keyifli. Özellikle şöyle ağır, gerçek, vurucu bir şeyler izleyecek havada değilseniz, fakat boş bir film de izlemek istemiyorsanız bu tavsiyem seçeneğiniz olabilir. Kafanızı hiç yormayacak, gayet keyifli bir film bu. Özellikle bir de sevgiliniz veya eşinizle izlerseniz hem içindeki esprilerin hem de yeterli dozdaki o aşkın tadını biz yalnızlardan 1 tık daha fazla alabilirsiniz. Ayrıca bu filmdeki havayı tekrar yakalamak isterseniz şu tavsiyeme de göz atın derim... Hadi tadını çıkarın!

Teklif - The Proposal

filmine yorum yap!
Zeynep
07 Eylül 2023
Sıkı Üye
2000'lerin romantik komedi filmlerine bayılırım ancak başrolleri pek yakıştıramadığımdan izlememiştim, Kaan önerince bir göz atayım dedim. Çok keyifli ve eğlenceliydi.
Miraç I.
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Seneler önce izlediğim, izlerken eğlendiren, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız boş zamanda kafa dağıtmak için izlenilecek çok eğlenceli bir film.
Betül Ö.
01 Şubat 2022
Sıkı Üye
Çok ama çokk keyifli bi film bu. Reynolds çekimse, utangaçı oynuyor ve çok tatlı oluyor. Sandra ona göre daha yaşlıymış gibi dursa da yine de yer yer çiftin uyumu var bence. İzleyin çok tatlı film.
E.N.A.
26 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Devils Wear Prada tadında başlayıp tatlı bir aşk filmine döndü. Komedi dozu azdı, artırılsa eşsiz filmler listesinde yerini alırdı.
pinkdreams
20 Ocak 2022
Çaylak
Bizim zamanımızdaaa... diye lafa başlayıp ortama naftalin kokuları saçasım yok ama 2000'lerde çekilen romantik komediler bana hep daha samimi gelmiştir, bu film de onlardan biri zaten bir tarafta prensesim Sandra, diğer yanda eski fırlama yeni antikahramanım yakışıklı Ryan Reynolds... E bir de Kaan tavsiye etmiş daha ne olsun, izleyin izlettirin.
proposal konusuproposal film konusuproposal yorumproposal filmi yorumaşk filmi önerileriromantik komedi filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.