Tetikçi 2007 tr-TR

Tetikçi (2007)

(Aksiyon - Gerilim)
2007
IMDB
7.2
(11) 4 82 0 5
81
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
2s 6dk
IMDB
7.2
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
19 Ekim 2019

Aranızdan "Mustafa Kocael", yıllardır "Bu filmi izledim" diyerek es geçtiğim bu keyifli filmi bana tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Yukarıda da dediğim gibi, piyasada "Tetikçi" benzeri o kadar film var ki, bu filmi de izlediğimi düşünüp es geçiyordum fakat meğer izlememişim. Filmimiz, çok başarılı bir keskin nişancının yaşadıklarını konu alıyor. Ununu eleyip, eleğini duvara asan adamımızın kapısına bir gün takım elbiseli adamlar gelip "Başkan vurulacak, onu kimin, nasıl ve nerede vuracağını en iyi sen tahmin edebilirsin yardım et" diyor ve adamımız da böylece olaya dahil oluyor... Eğer keskin nişancı filmlerine ilginiz biraz fazlaysa, 2 saatlik bu film sizi de tatmin edecektir. Ben keyifle izledim. Yorumunuzu mutlaka aşağıya bekliyorum, hadi tadını çıkarın!

Tetikçi - Shooter

filmine yorum yap!
suat T.
07 Ekim 2023
Sıkı Üye
Bu adamın henüz kötü filmini görmedim, şans veren pişman olmaz.
abdul K.
12 Şubat 2023
Çaylak
Tekrar izlemem ama izlediğim için de pişman değilim güzeldi 2 saatimi boşa çıkarmadı beklentinizi orta tutarsanız beğenirsiniz. Aşırı iyi başlayıp hadi ya dedirtip güzeldi dedirten cinsten.
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
İyi film. Çok sıkmayan ama on numara da olmayan bi film bence. Boş vakitte izlenebilir.
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Sniper filmlerini sevenler toplanın bu yapım kaçmaz, keskin nişancı filmleri arasında en iyilerden biri desem abartmış olmam.
beraat Y.
16 Ekim 2021
Çaylak
Aksiyonu ve temposu tam ayarında ve hikayesi de çok iyi. Amerika'nın kendisini eleştirdiği en iyi filmlerden, eski filmdir ama unutmayın filmlerin son kullanma tarihi yoktur :)
Ferhat A.
20 Haziran 2021
Çaylak
Gereksiz hiçbir sahnesi olmayan, mükemmel ötesi bir aksiyon. 2007 yılında ilk izlediğimde hayran kalmıştım. Yıllar sonra eleştirel bakış açısıyla tekrar izledim, gerçekten kötüleyecek hiçbir yanını bulamadım. Mutlaka izleyin.
Akif Feyzioğlu
23 Aralık 2020
Sıkı Üye
Çok fazla aksiyon olmasa da konusu iyiydi. Bazı yerlerde şaşkınlığımı gizleyemedim. Gece gece sizi kendisine kilitleyecek bir film arıyorsanız tereddüt etmeyin, izleyin. Zaten başrol abimize lafımız yok, çok iyiydi. 7.6 :)
Jennifer F.
15 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Bu filmi kaç kez izledim bilmiyorum ama her izlediğimde aynı zevki alıyorum çok iyi bir film sadece izle :)
Boogeyman
12 Ekim 2020
İzlemediyseniz listenize kesin almalısınız. Mark, oyunculuğunu konuşturmuş.
Ownercan
05 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Tempo düşük, film 2 saat, sonu anlamsız. Çıktığı yıl için güzel ama artık daha dolu filmler varken miadını doldurmuş.
Daha fazla yorum1
keskin nişancı filmlerisniper filmlerimark wahlberg filmleriaksiyon filmleritetikçi filmi izletetikçi filmi konusuen iyi keskin nişancı filmlerishooter filmi izleshooter oyuncularıshooter konusushooter 2007 konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.