The Arctic Convoy 2023 tr-TR

The Arctic Convoy (2023)

(Savaş)
2023
IMDB
6.8
6
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
1s 48dk
IMDB
6.8
BU FİLM
4.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Mayıs 2024

Aranızdan Ömer'in tavsiye olarak gönderdiği bu film, gerçek, yaşanmış olayları konu alıyor. 1942'deyiz. Sovyetler Birliği'ne hayati derecede önemi olan malzemeleri taşıyan büyük bir gemi filosu ve bu konvoyun yaşadıklarını izliyoruz. Müttefik donanmasının desteği bir yerde kesilince işler daha da karışıyor ve bir grup insanın hayatta kalma mücadelesine şahit oluyoruz... Öncelikle kurşunların uçuştuğu, bombaların patladığı bir 'savaş' filmi olarak görmeyin derim bu filmi. Çünkü film, savaşın 'dram' boyutunu ele alıyor. Yani adrenalinin yükseldiği birkaç sahne elbet var fakat bunun haricinde bir gemi içindeki insanların yaşadığı olayları izleyeceksiniz. Hala izlemediyseniz benzer konuyu işleyen şu nefis tavsiyeme de mutlaka göz atın derim... Beklentimi orta karar tuttuğum içn bu film beni tatmin etti, darısı başınıza... Hadi tadını çıkarın!

The Arctic Convoy - Konvoi

filmine yorum yap!
Binyo
21 Mayıs 2024
Düşük bütçeli bir film olduğu çok belli ona göre değerlendirmek gerek ama 20 mm uçaksavar topu ile de özellikle 20 mermisi olan bir uçaksavarın 300-400 km/s hızdaki ju88 bombardıman uçağına isabetli atış yapması zaten çok zor ve üstüne tek mermi isabeti ile düşürmesi ayrı imkansız ve adam 2 tane düşürüyor böyle bir şey yok hocam, bofors sahnesinde ayrı bir saçmalık. Başlarda senaryo bir mantık çerçevesinde gidiyordu ilk 30 dk sonra hayal alemi.
SPOILER [GÖSTER]
Mehmet C.
19 Mayıs 2024
Sıkı Üye
Hem kaanın hem de Albert arkadaşımızın dediği gibi greyhound benzeri bir film. Ben greyhound'u tercih ederim tabi.
Albert K.
18 Mayıs 2024
Sıkı Üye
Fena değil, Greyhound gibi bir film bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü burada oyunculuklar biraz daha amatörce. Ancak savaş temalı, gerçek olaylar üzerinden ilerleyen filmleri seviyorsanız bir şans verebilirsiniz.
Aslı B.
16 Mayıs 2024
Usta Yorumcu
Film güzeldi beğendim. Kaan'ın anlattığı gibi fazlası, eksiği yok. Zaten gerçek olaylardan alındığı için eleştirilecek yanı da yok. İzlerken sıkmıyor, heyecanın yükseldiği sahneler var. Teşekkürler Kaan.
konvoy filmikonvoy filmi konusudeniz filmleriokyanus filmlerigemi filmleridenizcilik filmideniz savaşı filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.