The Ballad of Buster Scruggs 2018 tr-TR

The Ballad of Buster Scruggs (2018)

(Western)
2018
IMDB
7.3
(10) 4 39 0 5
32
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
2s 12dk
IMDB
7.3
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Haziran 2021

Bana "İşte sinema bu!" dedirtmeyi başaran bu şahane filmi aranızdan adaşım da olan Kaan ve "Mesut Altunay" izlemem için göndermiş, iyi ki de göndermişler... Öncelikle bünyesinde 6 kısa ve farklı hikayeyi barındıran 2 saatlik bir film bu. Hepsi de Western türünde olan bu kısa filmlerin her biri de birbirinden bağımsız hikayelere ve oyunculara sahip. Bir bölümde hızlı tetik çeken usta bir kovboyu izlerken diğerinde "Burası gerçekten dünyada mı?!" diye şaşıracağınız cennet gibi bir doğanın içinde altın arayan yaşlı bir adamın hayatına konuk oluyoruz... Size tavsiyem son bölümü es geçin. Bilyorum yıllardır burada size hep "izleyin" diyerek tavsiye verdim fakat bu filmdeki son bölümü izlemeyin çünkü muhtemelen film hakkındaki olumlu düşüncelerinizi bir tık kıracak... İşin özeti, ben bu filme bayıldım. Yer yer gülümsetip yer yer de hüzünlendiren o tokat gibi anlarına, şaşırtan ters köşelerine, çekim tekniklerine, oyunculara, kısacası son kısım hariç her şeyine bayıldım. Her sahnesi ayrı bir duvar kağıdı.. Çocukken okuduğum o masallardaki tadı aldım bu yapımda. "Keşke 6 bölümlük bir film değil, 60 bölümlük bir dizi olsaydı" diye bile iç geçirdim. İşte sinema, işte sanat bu... Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

The Ballad of Buster Scruggs - Ballad of Buster Scruggs

filmine yorum yap!
Kudret M.
12 Şubat 2023
Çaylak
Tam bir zaman kaybı.. Bu film nasıl bu tavsiye listesine girmiş pek anlayamadım.. İzlenmemesi gereken filmler serisinde başlarda yer alır.. Aynı "Bird Box" gibi..
Oğuz T.
21 Ocak 2022
6 hikaye olduğunu duyunca biraz soğuk bakmıştım ama pişman olmadım, her dakikasına değdi.
Semy
05 Kasım 2021
Çaylak
Bu film için western kategorisi biraz haksızlık olabilir. 6 harika hikaye, kah eğlendirir kah gerer ama anlatmak istediğini çok da güzel anlatır. İzleyin.
ahmet Y.
05 Temmuz 2021
Çaylak
Herkes son bölüme saydırmış ama sadece "kapancı" amca için bile seyredilir o son bölüm. Coen'lerin bırakın kötüyü, vasat olarak nitelendirilecek filmi dahi yok bana göre. Bu arada insanlar; şehirliler ve kapancılar diye ayırmazsak bence de gelincikler gibidirler.
SPOILER [GÖSTER]
widight
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Western tarzı film pek izlemem ama bu film beni tutmayı başardı diyebilirim! Filme puanım: 7/10
Kaan A.
25 Haziran 2021
Sıkı Üye
Coen biladerlerin artık suyu çıkmış olan western türünden çıkardıkları orijinal ve başarılı bir film. Hani gerçek bir şey söylersiniz ama o kadar gerçektir ki herkes yalan olduğunu düşünür, işte filmdeki hikayeler de öyle. Bir o kadar gerçekmiş gibi, bir o kadar da gerçek olamayacak kadar nadir. Absürtlükten hoşlanıyorsanız ve kara mizah seviyorsanız izleyin derim.
Serkan B.
20 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Western klasikleri arasına giremez belki ancak bölümler birbirinden farklı olaylar yansıtıyor ve türü sevenler için dolu dolu birkaç saat geçirtebilir, izleyiniz.
Tansu S.
20 Haziran 2021
Çaylak
Filmi çok önce izlemiştim. Tavsiye edildiğini görünce tekrar izledim. Güzel hikayeler bence. Son hikaye biraz yavaş ilerlese de bence o da ayrı güzel.
Ferhat A.
19 Haziran 2021
Çaylak
Öncelikle belirteyim; Oyuncular bölümünde Liam Neeson, James Franco yazdığına bakmayın. Her biri sadece farklı birer bölümde oynuyor. Diğer bölümlerde başka oyuncular var. 6 bağımsız bölüm var filmde. Sonuncuyu bence (de) izlemeyin. Diğerleri güzel bence. Bölümlerde birer hikâye değil de, bir özdeyiş/atasözü tasvir edilmiş sanki. Sözgelimi ilk bölümde "kibir" veya "el elden üstündür" teması var. Bir başkasında "çekirge bir sıçrar, ikinciye..."; bir diğerinde "tahmin etme/ emin ol!"; ötekisinde "çalışan kazanır"; öbüründe "insanın tamahkârlığı" vb. işlenmiş. Hikayeler ortalama 20'şer dakika. Hikayelerin başındaki resimlere/yazılara da dikkat edin. Hatta durdurup kitaptaki resimleri de inceleyin.
Miraç I.
18 Haziran 2021
Usta Yorumcu
İzleyenin ya sevdiği ya da nefret ettiği bir film. Arada kalan görmedim ya sonuna kadar izleyip çok beğenen var ya da 2 hikaye sonrası kapatan var ama bence tüm hikâyelere şans verin, hepsi ayrı ayrı güzel. Son bölüm de çok kötü değildi sadece diğerlerine nazaran daha sakin kalıyordu. Ben beğenerek izledim.
Daha fazla yorum0
the ballad of buster scruggs konusuthe ballad of buster scruggs filmi konusuthe ballad of buster scruggs filmi yorumwestern filmlerivahşi batı filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.