The Gray Man 2022 tr-TR

The Gray Man (2022)

(Aksiyon - Suç)
2022
IMDB
6.6
(13) 4 67 0 5
62
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
2s 2dk
IMDB
6.6
BU FİLM
9.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Temmuz 2022

Bol vurdulu kırdılı filmimiz, "Gri Adam" denilen, yani ne siyah ne de beyaz kısımda olan, tüm gözlerden ve kurallardan uzak özel bir alanda verilen görevi yapmak üzere eğitilmiş profesyonel bir suikastçinin yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız bir gün giriştiği bir operasyonda bazı bilgiler ediniyor ve o saatten sonra işler birden renk değiştiriyor. Aynı zamanda önemsediği insanları da korumaya çalışan adamımız, farklı ülkelerde büyük mücadelelere girişiyor.. Öncelikle özellikle bu tip 'yalnız adam' rollerinde Ryan Gosling'i çok başarılı bulduğumu söylemek istiyorum. Bunun yanında film, uzun zamandır izlediğim en iyi tempolu Netflix filmiydi. Drone çekimleri, birkaç gülümseten sahne ve bolca vurdu kırdı... Film kesinlikle beklentimin üzerinde çıktı diyebilirim. İzledikten sonra olumlu veya olumsuz yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi iyi seyirler!

The Gray Man - The Gray Man

filmine yorum yap!
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Sürükleyici bir filmdi. Klasik de olsa keyifle sonuna kadar hevesle izlettirdi!
Kaan A.
02 Eylül 2023
Sıkı Üye
Aksiyon desen var, suç desen var, ama bu kadar. Sadece bu kadar.
Bülent K.
23 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Klasik senaryo, klasik sonlar ama yine de baştan sona sürükleyici, eğlenceli bir filmdi. Bazı sahnelerde burada da çok abartmışlar desem de yine de zevkle izledim. Değişik sahneler, değişik şehirler izlemek de güzeldi. Ben beğendim tavsiye ederim.
Tuna K.
28 Ağustos 2022
Praglar, viyanalar, berlinler, Hırvatistan'ın şatoları, Çin, Azerbaycan'ın en güzel manzara açıları ile film çekilirken, Türkiye sahnesinde koca bir dağ ve çorak, taşlık arazi gözüktü...
Mehmet C.
01 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Sürükleyiciliği üst düzeyde olan bi filmdi. Netflix'ten beklemediğim kadar iyi bi aksiyon. İzlemeyen izlesin derim.
Akif Feyzioğlu
31 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Film kendine kilitleyerek izletti. Aksiyonu çok iyiydi. Senaryo olarak da güzeldi ama diyaloglar bi tık az gibiydi. Oyunculuklara sözüm yok zaten. Aksiyon sevenler için fazlasıyla iyi film izlenir.
Dizi Kraliçesi
30 Temmuz 2022
Kaan yine bize konusu ve sürükleyiciliğiyle kendisini ön plana çıkaran harika bir film önerdiğin için teşekkür ediyorum.
Mustafa
29 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Konunun işlenişi o kadar iyi ki 2 saat boyunca filmden hiç kopmuyorsunuz. Film mükemmel değil ama aksiyon neredeyse hiç bitmiyor. Netflix'in nadir başarılı filmlerinden biri olmuş.
serkan ö.
28 Temmuz 2022
Çaylak
Aksiyon olarak iyi bir filmdi. Güzel bir vakit geçirebilirsiniz. Ancak unutmayın ki saçmalıklar elbette olacaktır.
Burak K.
27 Temmuz 2022
Bu zamana kadar izlediğiniz bütün ajan karakterlerini unutun, Ryan Gosling yeni bir boyut katmış, güzel vakit geçirmek isteyen 2 saat telefonu bıraksın ve izlesin.
Daha fazla yorum3
the gray man konusuthe gray man filmi konusuthe gray man oyuncularıthe gray man izlenir mithe gray man yorumaksiyon filmi önerilerien yeni netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.