Tinder Avcısı 2022 tr-TR

Tinder Avcısı (2022)

(Suç - Belgesel)
2022
IMDB
7.1
(13) 4 52 0 5
1s 56dk
IMDB
7.1
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Şubat 2022

Bu tavsiyeyi aranızdan Fatih izlemem için göndermiş. Neredeyse tüm platformları sıkı takip etsem de bu gibi bazı yapımları gözden kaçırıyor ve sizin tavsiyenizle görüyorum. Bu yüzden yeri gelmişken tavsiyelerini gönderen tüm üyelere teşekkürler ediyorum... Olayımız şu; 2 saatlik bu yapımda, fazlasıyla 'zengin' genç bir iş insanını ve beyaz atlı prensini bulmak için "Tinder" uygulamasını kullanan birden fazla kadının yaşadıklarını izliyoruz... Ya biriyle Tinder'da eşleşip buluştuktan sonra çok iyi anlaşıp aynı gün içinde özel jetlerle kahve içmeye Amsterdam'a, akşam yemeğine de Norveç'e gitseydiniz? Ultra lüks arabalardan inip bir o kadar lüks otellerde konaklasaydınız? Ne heycanlı, ne müthiş hayat değil mi?... İşte bu yapım da bize, bu rüyanın pek de öyle toz pembe olmadığını gösteriyor... Film beni gerçekten yakalamayı başardı. Bir gerilim filmi izliyormuş kadar gerildim. Şöyle hem gerçek, hem de sürükleyici bir şeyler ararsanız bu tavsiyem tam sizlik. Yorumlarınızı çok merak ediyorum, aşağıya bırakmayı unutmayın.. Ayrıca filmin detaylı içeriğine de şuradan göz atın derim. Hadi tadını çıkarın! 

Tinder Avcısı - The Tinder Swindler

filmine yorum yap!
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Keşke daha uzun olsaydı dediğim filmlerden. Çok keyifliydi..
Nazlı Ç.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Bu trajikomik filmi nasıl daha önce izlemedim diye üzüldüm, inanılmaz sardı ve üzgünüm ama çok eğlendim izlerken. Her ne kadar kadınlar açısından trajik olsa da, adam tarafından fazla komik. Neler olucak diye heyecanla takip ettim dakikaları, fazlasıyla sarıyor.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Adamdaki dolandırıcılık profesyonel kesinlikle... İzlerken sinirimi bozdu :D Netflix belgesellerini sevenler için çerezlik diyebilirim.
Musa K.
27 Aralık 2022
Bu Simon'ın Türkiye'ye uğramaması isabet olmuş yoksa asla ve asla bizim kızlar gösterişi lüksü sevmezler :) Elbette şaka bir yana, film gayet güzel, alınacak ders ise kimseye körü körüne aşık olup bağlanmamak gerektiği.
Kaan A.
22 Eylül 2022
Sıkı Üye
Simon böyük adammış. Adam dolandırıcılığı sanata çevirmiş. Daha önce millete köprü satanları duymuştum da aşk satanı duymamıştım... Lol.
widight
24 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Bu olaya bir Müge Anlı lazımmış, ben izlerken fazla zevk alamadım.
Bedia
24 Nisan 2022
Sıkı Üye
Hayret ederek izledim. Adam neymiş be! Paran olunca dünya yakışlısı oluyorsun. Ders çıkarılacak bir filmdi, ben beğendim tavsiye ediyorum.
E.N.A.
19 Nisan 2022
Usta Yorumcu
İlk 30'dk dan sonra seyredemedim. Gereksiz abartılmış bir netflix yapımı daha. Bana göre vakit kaybından başka bir şey değil. Zaten bilinen şeyler. Hala sosyal medyanın olumsuz özelliklerini bilmiyor, özellikle de flört sitelerinin kötüye kullanımı hakkında bir fikir sahibi değilseniz, izleyin.
sıla ö.
25 Şubat 2022
Sıkı Üye
Filmi izlerken kadınlara acıyayım, üzüleyim istedim, evet aşk peşindeler evet herkes mutlu olmayı güvenmeyi sevmeyi istiyor da.. Yahu bir yerde de uyanmak lazım ya bu kadar güven bu devirde cidden fazla, ben pek üzülemedim hak veremedim. Tabi ki adama da hak verdim demiyorum da böyle çok da izlenicek bir film olduğunu düşünmüyorum, çoğu şey gibi bu film de şişirildi bence..
Majeste M.
25 Şubat 2022
Çaylak
Kadınların para sevdası hiç bitmiyor. Neden verdiği paradan fazla geri ödeme yapınca hayır bunu ben kabul edemem demiyor hiçbirisi? Çünkü paranın tatlı yüzü..
Daha fazla yorum3
tinder avcısı konusutinder avcısı film konusutinder avcısı gerçek mitinder avcısı yorumthe tinder swindler konusuthe tinder swindler yorum2022 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.