The Great Battle 2018 tr-TR

The Great Battle (2018)

(Savaş)
2018
IMDB
6.9
(7) 4 30 0 5
29
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Aralık 2019

Filmimiz, 500 bin askere sahip bir orduyu ve bu ordu tarafından işgal edilmemek için bir kalede direnen bir avuç insanı konu alıyor... Öncelikle 2 saatlik nefis bir Güney Kore filmi izleyeceğinizi söylemek isterim. Görüntüler, savaşın içinden açılar, atmosfer, hepsi gayet yerli yerindeydi. Üstelik aralara serpiştirilen espriler de filmi oldukça keyiflendirdi. Şöyle siz de benim gibi, dolu dizgin bir savaş izlemek istiyorsanız bu film sizi de tatmin edecektir. Zekice tasarlanan stratejiler ve akıllıca hazırlanan savaş taktikleri görmek istiyorsanız da hiç merak etmeyin çünkü bu film bunu da size verecek. Beni şaşırtan Kore filmleri listem giderek uzuyor ve bu film de bu listede olmaya hak kazandı diyebilirim. Üye girişi yaparsanız "Filmi İzle" butonu aktif olacaktır. Ayrıca olumlu ya da olumsuz yorumunuzu da aşağıya yazmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

The Great Battle - The Great Battle

filmine yorum yap!
Berfin Ç.
06 Haziran 2022
Filmi rastgele butonuna tıklayarak buldum. Hiçbir beklenti içerisinde olmadan izledim ve gerçekten çok beğendim. Bir beklenti içerisinde olarak izleseydim beğenim değişir miydi bilmiyorum. Filmlerde ne yazık ki aşırı mantıksızlığa gelemiyorum ama bu filmde kesin olamaz gözüyle baktığınız bir olayın olabilirliğinin mantık çerçevesi içerisinde sunulmuş olması beni inanılmaz derecede etkiledi.
Ahmet Y.
17 Kasım 2021
Sıkı Üye
İzlediğim en sağlam savaş filmleri arasına girdi. Kılıçlı, hançerli, baltalı ve kıran kırana bir savaş filmi istiyorsanız sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Ownercan
10 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Çok uzun ve sıkıcı. Olacaklar daha önceden tahmin edilebilir. Bazı sahnelerdeki efektler güzel olsa da filmi kurtarmıyor.
Şenol S.
11 Mayıs 2020
Çaylak
Vay be... Şu ana kadar izlediğim en iyi savaş filmlerinden birisiydi... Mutlaka izleyin. Savaş sahneleri olağanüstü... 2 saat boyunca çok keyif aldım. Bu zamana kadar niye izlememişim hayret doğrusu, kaan'a teşekkür ediyorum bu tavsiyesi için... Tekrar ediyorum, mutlaka izleyin.
Tansu S.
07 Nisan 2020
Çaylak
Şimdi bitirdim. Uzun zamandır izlediğim en keyifli filmlerden biriydi. Es geçmeyin.
mujdat D.
23 Mart 2020
Çaylak
Güzeldi beğendim. Çok savaş sahnesi var zeki hamlelerle film akıp gitti. İyi seyirler.
zemzem45
30 Aralık 2019
Çaylak
sağlam film, kendimi MB oynar gibi hissettim :)
the great battle konusuthe great battle imdbthe great battle fragmankore filmlerisavaş filmlerien iyi savaş filmlerithe great battle yorumlaren iyi kore filmlerikore savaş filmisavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.