The Highwaymen 2019 tr-TR

The Highwaymen (2019)

(Suç)
2019
IMDB
7.1
(4) 4 26 0 5
23
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
30 Mart 2019

1930'larda yaşanan gerçek bir olayı işleyen 2 saatlik bir Netflix filmi izleyeceksiniz. "Benim 2 saatim yok Kaan, bana daha kısa bir şeyler lazım" diyenler olacağı için filmin uzunluğunu baştan yazdım ki hemen burada zaman kaybetmeden diğer tavsiyelere gidebilin. Şimdi kalanlarla devam edelim. Filmimiz; cinayet, soygun ve hırsızlık yapan aşırı şöhretli 2 suçlunun peşinde koşan 2 eski ünlü Teksas Polisi'ni konu alıyor. FBI falan işin içinden çıkamayınca, "bu soyguncuları yakalarsa bunlar yakalar" deyip ihaleyi 2 eski memura veriyorlar. İşinin ehli bu 2 adamımız da bu ünlü soyguncuları yakalamak için oradan oraya savrulup duruyor... Şahsen bu filmin tek olumsuz yanı uzunluğuydu. Bunun haricinde film beni tatmin etmeyi başardı. Bu arada bu filmi size "Vurdulu Kırdılı" kategorimde tavsiye etmiyorum, çünkü film o kadar aksiyon içermiyor. Şöyle eskiden babalarımızın Pazar günü TRT'de izlediği Western filmler vardı ya, heh işte bu filmimiz de o tarza yakın bir Western film olduğu için size "Hafta Sonu Tadında" kategorimde tavsiye ediyorum. Filmsiz kaldığınız bir hafta sonunda bu film size zamanınızı iyi geçirtebilir. E hadi tadını çıkarın!

The Highwaymen - The Highwaymen

filmine yorum yap!
Kaan A.
17 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Başarılı bir dönem filmi olmuş. Biraz ağır ilerliyor ama sondaki kevgire çevirme sahnesinde hıncınızı alıyorsunuz.
FuaT
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Biraz uzun ama senaryonun altı oyunculuklar ile güzel doldurulmuş. Dönem çok iyi yansıtılmış. Uzun zamanınız olduğunda izleyin.
Alper U.
27 Temmuz 2020
Çaylak
O kovalamaca, o aksiyon, o gerilim ve bonnie ve clyde için izlenir. Sonu acayip iyiydi.
Cihat E.
31 Mart 2019
Filmi Bugün izledim...tam bir hafta sonu öğleden sonra izleyeceğiniz türden bir film. Amerikan halk kahramanı mı yoksa suç çetesi mi tam anlamlandıramadığınız Bonnie ve Clyde çetesini konu alan bir film ve bu konu gerçek bir olaylardan esinlenilmiş... Kevin costnerin her filmini izlerim diyenler bunu da kaçırmasınlar. Oyunculuğu zaten tartışılmaz. film boyunca hep nerede bu bonnie ve clyde deyip durdum bir banka soysunlarda görelim dedim ama nerde...filmin sonuna kadar bekliyorsunuz bonnie ve clyde çetemizi...çok uzatmayayım... İyi bir amerikan efsanesi dönemi filmi diyeyim kısaca... iyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
the highwaymen 2019the highwaymen filmi konusunetflix film tavsiyelerithe highwaymen netflixnetflix filmlerinetflix film önerileri2019 netflix filmleri2019 filmleri2019 film önerilerikevin costner filmleriwoody harrelson filmleriwestern filmlerfilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.