The Old Guard 2020 tr-TR

The Old Guard (2020)

(Aksiyon - Fantastik)
2020
IMDB
6.8
(26) 4 174 0 5
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
16 Temmuz 2020

Bu filmi aranızdan "Akif Feyzioğlu", "Kenan Buğdaycı", "Aşkın Küçükşehir" ve "Süleyman Tepe" izlemem için tavsiye olarak göndermişler. Kendilerine teşekkür edip, hemen konumuza geçmek istiyorum çünkü filmi tam da az önce izledim ve hazır dumanı da üstündeyken hemen gelip size tavsiye etmek istedim. Filmimiz, çeşitli yerlerdeki çeşitli görevlerde yer alan bir grup paralı askeri ve bu grubun yaşadığı olayları konu alıyor... Fragmanı bile izlemeden sadece buradan okudukları ile filmi izlemeye koyulanlar olabileceği için spoiler olmasın diye filmin "fantastik" konusuna değinmiyorum. Sadece hem vurdulu kırdılı, hem de fantastik bir şeyler izleyeceğinizi bilin... Bana soracak olursanız da eğer bu filme ilk kez burada rastladıysanız fragmana ya da farklı platformlara hiç uğramadan gidip filmi izleyin derim... Öncelikle bu film, Netflix'in o fazla makyajlı ve altı boş filmlerinden değil. Gerçekten hem aksiyon sahneleri başarılı, hem de oyuncular sırıtmıyor. Üstelik başrolümüzde Charlize Theron öyle bir rol kesiyor ki sormayın gitsin... 45 yaşındasın be kadın... İşin şakası bir yana filmden o kadar keyif aldım ki izlerken "dizi de olabilirdi" diye bile iç geçirdim. Charlize olmasaydı o tipik izle-unut Netflix filmleri arasında yerini alırdı fakat işte 1 oyuncu, filmi nasıl izletiyor buyrun görün... İzlediğim ve beğendiğim iyi Netflix filmleri için şuraya göz atabilirsiniz. Aşağıya yorumunuzu mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın!  

The Old Guard - The Old Guard

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aytek S.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
İster misiniz şimdi bir de Çanakkale savaşımıza sahip çıksınlar bizim gizli kahramanlar kazandırdı diye :D
Alperen
26 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Bir aksiyon filmine göre oldukça durağan ilerliyor. Charlize Teron iyi hoş tamam ama tek başına çok da bir şey ifade etmiyor maalesef. Bir sürü kaliteli aksiyon filmi varken tercih etmeyeceğim bir film şahsen. İzlemeseniz de olur..
Bülent K.
21 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Charlize Theron kalitesinin yanına bence diğer oyuncular pek gitmemiş. Zorladım ama beğenemedim. Ekip farklı olsa belki daha güzel olurdu.
Mustafa
09 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Bilim-kurgu ve aksiyonun güzelce harmanlanmış hali. Konu ilgi çekiciydi ama birçok soru da havada kaldı. Muhtemelen 2. filmde bu cevapları alabileceğiz.
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Charlize Theron'a bir kez daha hayranlık duydum. Filmi aldı götürdü.
Serkan B.
25 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Uzun zamandır aklımdaydı. Nihayet izledim ve doğrusu yeterince doyurucu buldum. İyi işlenmiş ve iyi oyunculuklarla iyi bir aksiyon-kurgu. İzlemeyenler; izleyin.
Kenan B.
08 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Sıkılmadan tek oturuşta bitirilen bi film izlemek istiyorsanız bu tavsiyeyi sakın ertelemeyin.
destalyad
29 Mart 2021
Sıkı Üye
Hem süper kahraman tadı, hem de zarafet bir arada nasıl mı olurmuş? İşte aynen böyle olurmuş. Yahu "vurdulu kırdılı" filmsin, ne bu asillik? Charlize Theron süzülmüş resmen, nefisti nefis...
uykusarhosu
18 Mart 2021
Sıkı Üye
Keşke dizi olsa dediğim filmdi. İzlerken acayip keyif aldım, zaman nasıl geçti anlamadım. Aslında The From Earth filmindeki derinliği yakalayabilecek bir konusu da vardı. Devam filminde bunu da bizlere yansıtırlarsa çok daha mükemmel bir film ortaya çıkacaktır. Aksiyon ve fantastik konulu filmleri sevenler fragman dahi izlemeden filme geçebilirler.
Gökhan Özkol
17 Mart 2021
Usta Yorumcu
Elbette eksikleri vardı ama güzel filmdi. Aksiyon listeme girmeyi başardı. Devam filmi olacak gibi, umarım ikinci filmde de böyle başarılı bir yapım izleriz. İyi seyirler.
Serhat
07 Şubat 2021
Sıkı Üye
Harika bir filmdi mutlaka izleyin. Bence devamı da olacaktır merakla bekliyorum.
Daha fazla yorum15
the old guard konusuthe old guard yorumthe old guard yorumlarthe old guard filmi konusuthe old guard oyuncuları2020 filmlerinetflix filmleri 2020netflix film önerileri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.