Then Came You 2019 tr-TR

Then Came You (2019)

(Dram - Gençlik)
2019
IMDB
7
16
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
27 Şubat 2019
Filmimiz, ölümcül bir hastalığı olan tatlı bir kızı ve bazı şeyler için pek cesareti olmayan ürkek bir genci konu alıyor. Gencimiz, tatlı kızın ölmeden önce yapılacaklar listesini bitirmesinde yardımcı oluyor ve aralarında çok güzel bir arkadaşlık bağı oluşuyor. Film de böyle ilerleyip gidiyor... Öncelikle filmimizin oyuncu kadrosunda "Game of Thrones", "Teen Wolf" ve "The Vampire Diaries" gibi ünlü dizilerden ünlü bir oyuncu bulunuyor. Film sizi hem eğlendiriyor hem de yer yer hüzünlendiriyor. Yani gülümsediğim anlar da oldu, öylece ekrana bakıp düşündüğüm anlar da... Hadi ben daha fazla uzatmadan en iyisi siz bu filmi izleyip gelin ve yorumunuzu aşağıya bırakın. E hadi tadını çıkarın!

Then Came You - Then Came You

filmine yorum yap!
sarekra
12 Eylül 2022
Çaylak
Film güzeldi, tavsiye ederim hem gülümsetti hem de duygulandırdı.
Barış C.
16 Şubat 2021
Film gerçekten güzel, duygusal yönü bir yerden sonra ağır basıyor ve gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz bu kesin. Birkaç konuda eksiği olsa da genel anlamda güzel yansıtıldığını düşünüyorum. Senaryo boşluğu olmaması güzel. Boş vakit filmi asla değildir.
Tuana E.
26 Temmuz 2020
Çaylak
Böyle ölmeden önce yapılacaklar listesi falan gerçekleştirilmesi yani bir filme dönüştürülmesi falan hoşuma gitti. Çok güzeldi.
Aytek S.
04 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
gerçekten çok doğal çok güzeldi
then came you filmithen came you filmi konusuthen came you filmi oyuncularıfilm önerisifilm önerileri2019 filmlerimaisie williams filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.