Top Gun: Maverick 2022 tr-TR

Top Gun: Maverick (2022)

(Aksiyon - Gerilim - Savaş)
2022
IMDB
8.5
(11) 4 60 0 5
2s 17dk
IMDB
8.5
BU FİLM
7.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Mayıs 2022

Aranızdan Akif'in de tavsiye olarak gönderdiği, vizyona girer girmez izlediğim bu nefis Tom Cruise filmi, günümüzden 35 yıl önce yayınlanan "Top Gun" filminin 2. serisi. Fakat 1. filmi izlememişseniz bu filmde herhangi bir eksiklik hissetmiyorsunuz o konuda rahat olun derim... Filmimiz, çok özel bir görev için zaten işlerinde iyi olan, seçilmiş pilotları eğiten tecrübeli ve efsane bir pilotun yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız bir yandan tutkusu olan gökyüzünden uzaklaşmak istemezken bir yandan da yaşadığı bazı şeyler psikolojik olarak onu epey yoruyor. İşte biz de filmde hem iyi bir aksiyon, hem iyi bir gerilim ve hem de çok iyi dramatik sahneler izliyoruz... Filmin iyi olacağından emindim, hatta "çıktığı gibi sinemaya koşmam lazım!" diyerek kendimi gazlıyordum fakat film beklentimin kesinlikle üzerinde çıktı. Ayrıca 60 yaşındaki Tom Cruise neden bu sektörde 1 numara olduğunu da bir kez daha tüm dünyaya gösteriyor... İşin özü, ilk fırsatta bu nefis filmi izleyin derim. Hadi tadını çıkarın!

Top Gun: Maverick - Top Gun: Maverick

filmine yorum yap!
EBU ALENDER
27 Ocak 2024
Çaylak
İlki de güzeldi ama tabi bunda teknolojinin nimetlerinden faydalanılmış ve güzel bir film çıkmış ortaya.
Gizem O.
21 Ocak 2024
Sıkı Üye
İzlerken sıkılmayacağınız bol aksiyonlu bir film kesinlikle izlenir.
utkucmrl
04 Kasım 2023
Çaylak
Yine bir aksiyon filmi ve yine Tom Cruise. Film gerçekten hiç sıkmadan aktı gitti. Oyuncuların uçak eğitimi alması, Tom Cruise'un yeri geldiğinde o uçağı sürerek sahnelerin çekilmesi cidden inanılmaz. Kesinlikle izlemenizi öneririm. İyi seyirler :)
Ayhan B.
08 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Gerçekten uçmuşlar. Aksiyonun zirvesi, her dakikası çok iyiydi mutlaka izleyin....
Genel İzleyici
30 Ekim 2022
Çaylak
Tek kelimeyle harikaydı. Normalde filmleri 2 parça olarak izlerim. Tek parça da soluksuz izledim.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
Bayılıyorum bu adama elimde değil napim.. Bu filme ilkinden daha yüksek bir aksiyon hakim. Güzel film, izlenir.
Bülent K.
11 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Adam bir türlü yaşlanmıyor ya. Oynadığı her rolün de hakkını veriyor. Dublör olmadan çektiği sahneleri izlediğinizde saygınızın bir kat daha artacağına eminim. Adam şu an 60 yaşında, babamla yaşıt ama çektiği filmlere bak. Bir de dipnot; Cruise pilotluk lisansına sahip gerçek bir pilot. Ondan mütevellit rolün hakkını vermiş. Amerikan propagandası tartışmasına girmeden izlenebilecek güzel eğlenceli bir film. Nükleer savaşın eşiğinde olduğumuz şu günlerde filmdeki nükleer tesis de bence Rusya'ya ait. Nerden mi anladım? Tesisin bulunduğu yerin konumu, iklimi ve kullanılan teknolojinin son teknoloji olmasından. Dediğim gibi propaganda tartışmasına girmiyorum. Ama yine de film aracılığıyla devletler arası bir mesaj gönderme sanki var gibi...
widight
27 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Top Gun denince bende sular duruyor! Tom Cruise ise bu filmin vazgeçilmezi.. Çok güzel film, izlenmesi gerek.
Berk Ö.
13 Temmuz 2022
Sıkı Üye
'Popüler kültür' filmlerinden algısı oluştuğu için birçok kişi hala bu filmden bir haber. Bence film çok iyiydi. Görsellik, oyuncular, eski hikayeye dokunuşlar ve gerilim dolu o sahneler ile birlikte tam anlamıyla dolu dolu bir film izlemiş oldum. Tavsiyemdir kesinlikle.
Caner C.
04 Haziran 2022
Çaylak
Tom Cruise'un ustalık eserlerine bir film daha girmiş oldu. Tavsiyemdir.
Daha fazla yorum1
top gun maverick konusutop gun maverick yorumtop gun maverick filmi konusutop gun maverick filmi yorumuçak filmlerisavaş filmlerien yeni film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.