Traffik 2018 tr-TR

Traffik (2018)

(Gerilim - Dram)
2018
IMDB
6.7
(13) 4 48 0 5
43
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Temmuz 2018
Filmimiz, bir çiftin, hafta sonu kaçamağı için gittikleri şehir dışındaki bir yerde yaşadıkları olayları konu alıyor. Çiftimiz, yolda karşılaştıkları motorcu çetesinde tedirgin oluyorlar ve kendilerini kalacakları yere zor atıyorlar. Tam her şey bitti derken de ortaya çıkan ve kimin olduğu bilinmeyen bir telefon, her şeyi daha da karışık bir hale getiriyor ve bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor ki sormayın... Bu filme diğer gerilim filmleri gibi bakmayın. Çünkü bu filmin temelinde bir mesaj kaygısı var. O yüzden bazı yerlerde gerilim ibarelerine odaklanmak yerine olayın kendisine odaklanmışlar. Yani gıcırdayan kapı beklentiniz olmasın. Böyle küçük birkaç pürüzü görmezden gelirseniz; dramatik, yer yer geren ve "Ben olsaydım ne yapardım?" dedirten bir film izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Traffik - Traffik

filmine yorum yap!
Recep Ç.
01 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filmin konusu önemliydi. Senaryo da fena değil. Kadın oyuncunun performansı çok iyiydi. Filmin yarısına kadar bir hareket yok. Sonrasında durumu kurtardı. Ancak filmin tamamında küfretmeyen oyuncu kalmadı. Yanılmıyorsam sadece benzinlikteki markette çalışan kadın küfretmedi :) Konusu açısından izlemeye değer.
Aslı B.
14 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Gerçek olaylardan alınmış olması üzücü. Ortalama bir filmdi. Çok özenilmemiş ama suç vurgulanmak istenmiş bana göre. Umarım ileride bu tür ticaretler olmaz, yapanlar yakalanır. Gerilimden çok dram filmi bana göre. Olan hep kadınlara oluyor. Film vasat vurgulanan konu sağlam, üzülerek izledim.
Alperen
31 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Farkındalık yaratmak adına değindikleri konu ilgi çekici ve gerçekten böyle olayların yaşanıyor olması da çok ürkütücü. Gel gelelim işleniş olarak çok ama çok klişe kaçmış, izlerken daha önce defalarca izlemiş gibi hissettim. Gerilim dozunun da birkaç sahne hariç pek yüksek olduğunu düşünmüyorum.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Birine film önereceksem mutlaka listemin içine bu filmi de katacağım. Bol gerilimli, çok güzel bir film.
Serkan B.
11 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Az gerilimli ve hainli, ancak belgesel tadında buz dağının küçük bir kesitini çok başarılı bir şekilde betimleyen, akıcı bir yapım. Hoş bir hanımefendiden iyi bir oyunculuk izleyeceksiniz. Alt yazılı veya orijinal dilinde izleyin. (Dublajlar filmin akışını bozuyor dikkat)
Tuanna C.
21 Şubat 2021
Sıkı Üye
Filmi çok beğendim. Gerilimi tadındaydı. Konusu da hoşuma gitti. Sürükleyiciydi izlerken hiç sıkılmadım. İzlemenizi tavsiye ediyorum :)
corvoattano
03 Ocak 2021
Çaylak
Filmin gerilim kısmı zayıf, çok kısa süren bir iki aksiyon sahnesi dışında dram filmi diyebilirim. Verdiği ders anlamlı evet. Zayıf bir senaryosu vardı bence, ancak kendini izlettiren ve sürükleyen bir yapısı da vardı filmin.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Filmin kendisinden çok anlatmak istediği mesajı daha güzeldi. Kadın ticareti hala dünyada işlenen en büyük suçlardan, filmimiz ise zaman bolluğunda izlenebilecek ve çok bir iz bırakmayacak tarzda bir film.
Gökhan Özkol
01 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Filmi çok beğendim, hiç sıkmadan ilerliyor. Bence puanı biraz daha fazla olmalıydı. Bu konuyla alakalı "Uçurum" isimli 2012 yapımı iki sezonluk bir dizi de mevcut. Bu filmi izleyenlere o diziyi de izlemelerini öneririm. İyi seyirler.
Ayşegül A.
03 Mayıs 2020
Vasat bir filmdi. Oyunculuklar ise vasatın altında. Yine de teşekkürler.
Daha fazla yorum3
traffik filmitraffik filmi konusutraffik 20182018 filmleri2018 film önerilerihayatta kalma filmlerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.