Tünelin Ucunda 2016 tr-TR

Tünelin Ucunda (2016)

(Gerilim - Suç)
2016
IMDB
7.1
(18) 4 74 0 5
72
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Aralık 2017
Burada daha önceki İspanyol filmi tavsiyelerime de rast gelenler kapaktaki film ismini görünce içinden ''İspanyol tutkunu kaan yine bi İspanyol filmi getirmiş..'' diye iç geçirdi muhtemelen ve evet! Size yine farklı mı farklı, şaşırtıcı mı şaşırtıcı nefis bir İspanyol filmi getirdim. Size burada tavsiye etmekten en çok zevk aldığım filmlerin %80 gibi ciddi bir oranı İspanyol filmlerinden oluşuyor. Çünkü istisnasız hepsinde başka hiçbir filmde bulunmayan ortak ve nefis özellikler var. Sürekli merak uyandıran bir ilerleme, kapalı gri havalar, sanki her an bir cinayet işlenecekmiş durumu, sağ gösterip sol vuracak diye beklerken sağ taraftan gelen çarpıcı sahneler... İşte bu filmimiz de tam olarak bunları barındırıyor. Yalnız filmimiz çoğu İspanyol filmi gibi kısıtlı mekanda gerçekleşen nefis bir olay etrafında işleniyor. Bir kaza sonucu hayatına engelli olarak devam etmiş bir adamımız var ve birden ortaya çıkan kiracılarımız. Sonrasında gelişen olaylar ile birden ''ne oluyor lan?'' etkisine maruz kalıyorsunuz ve film diğer İspanyol filmleri gibi sonuna kadar sizi tetikte tutuyor. Baş rolde ise size daha önce burada da tavsiye ettiğim bir başka nefis İspanyol filmi olan La Cara Oculta'dan da bildiğimiz Clara Lago boy gösteriyor. Dediğim gibi kapalı gri havaların filmi. Tadını iyice çıkarın.

Tünelin Ucunda - Al Final Del Tunel

filmine yorum yap!
Alperen
22 Haziran 2023
Usta Yorumcu
İspanyol sineması gerçekten hiç yanıltmıyor. Film biraz uzun ama öyle güzel kurgusu var ki ekrana kitliyor resmen. Zekice yazılmış sahneler ve gerilim dolu havası ile ben bu filmi çok beğendim. Kesinlikle öneriyorum.
Alkanistan
03 Mayıs 2023
Çaylak
İspanyol zekasının el değdiği, adeta bir nakış gibi işlenen kurgusuyla izleyiciyi son dakikaya kadar ilgi odağının merkezinde tutmayı başaran oldukça kaliteli bir film. Başımıza gelen aksiliklerin içinde bazı fırsatlar gizlidir. Bütün mesele, pes etmeden ve yılgınlığa kapılmadan, bu fırsatları fark edebilmektir. Doğru gitmeyen şeyleri fark etmeli, geliştirmemiz gereken parçayı bulmalı ve onun üzerinde çalışmalıyız. İşler kötü gittiğinde, insanlar kendilerine acıma eğiliminde oluyorlar. Yepyeni bir şekilde düşünmenizi sağlayacak olan bir bakış açısı edinmenin yolu ise, şükretmeniz gereken şeyleri görmenizden geçer. Beklenmedik aksilikler karşımıza çıktığında, genelde korkuya kapılırız, endişelenme ve vazgeçme isteği, ayrıca şüphe duygularıyla tepki veririz. Karşımıza çıkan zorlukları aşabileceğinizi bilmenin güven duygusu, insanı güçlü kılıyor.

'Büyük bir krizi fırsata çevirmek nasıl başarılır' sorusuna cevap niteliği taşıyan, 'Yakınıp sızlanmayı, kendinize acımayı bırakın' dercesine öğütler veren izlenmesi gereken bir yapım.
Ayhan B.
14 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Hikaye çok sağlam, biraz fazla uzatılmış ama düşünmeden izleyin.
Umur E.
14 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Bir tane bile klişe yok. Tamamen özgün ve yaratıcı bir ispanyol filmi daha... İzleyin.
Helinn
23 Mart 2022
Sıkı Üye
Konusu ve kurgusu aşırı iyi işlenmiş bir diğer ispanyol filmi, asla sıkmıyor.
Mustafa
18 Ocak 2022
Usta Yorumcu
İspanyol filmleri çıtayı o kadar yükseğe çıkardı ki beklentiler de haliyle çok yüksek oluyor. Ben izlerken hiç sıkılmadım ve iyi vakit geçirdim.
Pablo.Escobar
14 Eylül 2021
Sıkı Üye
Film efsane.. ve ayrıca; film Arjantin filmi, ispanyol filmi değil.
Mel
07 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Zekice yazılmış bir senaryo. Çoğu filmden iyi fakat ispanyol sineması için orta kıvamda bir film.
eraycoskun
06 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Güzel senaryo, güzel oyunculuk ve yine olmazsa olmaz ters köşe, mutlaka izlenmeli.
Serkan B.
16 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Gayet iyi bir sonla biten bir filmdi. Tabii ki efsane İspanyol filmlerine göre biraz hafif kalıyor. Yine de Clara hoş kadın ve izletiyor. Neticede izlemek için kafi miktarda kasvetli bir ortam yeterli, az dozda da gizem.
Daha fazla yorum8

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.