Tutku Ağı 1998 tr-TR

Tutku Ağı (1998)

(Dram - Suç)
1998
IMDB
7.3
(4) 4 29 0 5
27
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
9.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Ocak 2018
Öncelikle filmimizde kumar düşkünlüğü olan bir hukuk öğrencisini izliyoruz. Fakat onu diğerlerinden ayıran bir de özelliği var tabi. Kendisi, kart oyunlarının ve kumarın ''şans'' olduğuna inanmıyor. Yani bu sadece yetenek ile ilgilidir diyor ve hilesiz hurdasız sadece oyunu takip ederek şahane işler başarıyor. Fakat her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğu gibi, yanında da işe yaramaz bir arkadaş vardır. İşte serkeş ve sinir bozucu tavırlarıyla Edward Norton da tam burada devreye giriyor ve ''bülbül bahçeye, karga çöplüğe götürür'' sözünü doğrular nitelikte en yakın arkadaşının başını belaya sokmaktan hiç çekinmiyor. Film buraya kadar çok tatlı değil mi? Sıfır kumar bilgisi, sıfır can sıkıcı sahne. Üstelik sadece bahsettiğim kadarı değil, filmin tamamı su gibi akıcı. Çoğu sahnede ''vay anasını!'' gibi tepkiler bile verebilirsiniz. Hem eğlenecek hem de etkileneceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Tutku Ağı - Rounders

filmine yorum yap!
mamicillo
10 Ekim 2021
Sıkı Üye
İzlerken keyif aldığım bir filmdi. Edward Norton, oynadığı karakterle aşırı sinir bozucu birisi olmuş. Matt abimiz de her zamanki gibi çok klas oynamış rolünü. İzlemeye değer.
Berkay S.
29 Şubat 2020
Sıkı Üye
Çok kişi bilmiyor bence ama çok iyi film bu. İzleyin.
Özlem Ç.
05 Aralık 2019
Sıkı Üye
Edward Norton ve Matt Damon gibi hayran olduğum iki oyuncuya rağmen sıfır poker bilgisi/sevgisiyle keyif alınacak bir film değil.
Umut Ö.
07 Temmuz 2018
Sıkı Üye
En sevdiğim filmlerden Matt Damon, Edward Norton ve John Malkovich. Oyun, kumar, tutku .

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.