Tuzak 1997 tr-TR

Tuzak (1997)

(Gerilim - Dram)
1997
IMDB
6.9
(14) 5 44 0 5
44
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Mayıs 2018
Filmimiz, tüm derdi tasayı geride bırakıp yeni bir hayata başlamak için yola çıkan bir çiftin başına gelenleri konu alıyor. Çiftimizin arabası çölün tam ortasında arıza yapıyor ve sıkıcı bir bekleyişten sonra ufukta bir tır görülüyor. İşte o andan itibaren de yavaş yavaş yükselen bir tempo sizi içine alıp hızla ilerliyor... Dediğim gibi film gayet sakin başlıyor ve ilerledikçe gerilimi artıyor. "Şöyle sürükleyici bir şeyler izlemek istiyorum" diyenler için bulunmaz nimet. Oyunculuklar da şahane. Gizemi, gerilimi, aksiyonu tam dozunda nefis bir film izleyeceksiniz. Şahsen ben 97 yapımı bu filmi nasıl kaçırmışım diye hala kendime kızıyorum. Aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Tuzak - Breakdown

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Gökçen Y.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Yaklaşık 17 yaşımda izlediğim bu filmi burda görüp hatırlamak ve 17 yaşına yeni girmiş kızımla tekrar izlemek duygulandırdı.
Aslı B.
11 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi yıllar önce izlemiştim. Kurt Russel sevdiğim bir oyuncu. Temposu düşmeyen, sürükleyen, sıkmayan bir film. Mutlaka izleyin.
Recep Ç.
02 Eylül 2023
Sıkı Üye
Yıllar önce izlemiştim. Aynı heyecanı yine yaşadım. Sanki o zaman atladıklarımı şimdi yakaladım. Baştan sona soluksuz bağladı kendine. Seviyorum böyle filmleri. Abartı yok, saçmalık yok, mantık hatası yok. Ertelemeden izleyin derim.
Yigittheripper
25 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Yılına göre gayet sürükleyici ve konu olarak çok beğendiğim bir filmdi, bu tarz filmleri sevenlere "Fractured" filmini de öneririm.
Umur E.
30 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Heyecanlı ve sürükleyici bir filmdi. Baştan sona kadar da gizemini koruyor. Kesinlikle izlenmeli..
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
İzleyeli çok oldu ama aksiyonu ve heycanı çok iyiydi.
Mustafa
09 Mart 2022
Usta Yorumcu
Yıllar önce beğenerek izlediğim bu filmi hatırlattığın için sağol Kaan. Şimdi oturup tekrar izleyeceğim.
Alperen
31 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Benzer filmlerle karşılaştırdığınız zaman müthiş olmayabilir belki ama zamanına göre taş gibi bir film. Kurt Russel'ın müthiş oyunculuğu ve filmin sizi içine çeken gizem ve gerilim dolu atmosferiyle birlikte akıp gidiyor. Eski diye önyargı ile yaklaşmayın ve mutlaka izleyin.
Ahmet B.
30 Ocak 2022
Çaylak
Muhteşem oyunculuk... Güzel senaryo, gerilim ve aksiyonu tam tadında... İzleyin mutlaka derim.
Serkan B.
02 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
"Vay" diyor insan... Kurt Russell, o dönemin en iyilerinden. Film çekileli 24 sene olmuş ve uçup giden gençlik... İyi bir tekrar oldu. İzlemeye ve benim gibi tekrar izlemeye değer.
Süleyman T.
19 Haziran 2021
Çaylak
Yeni çekilen filmlerden kat kat iyi film, eski deyip es geçmeyin.
Daha fazla yorum3
breakdown 1997breakdown 1997 filmi konusutuzak filmi 1997breakdown filmi izlebreakdown filmifilm önerilerikurt russell filmlerigerilim filmlerihayatta kalma filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.