Uçuş 2012 tr-TR

Uçuş (2012)

(Gerilim - Dram)
2012
IMDB
7.3
(3) 4 50 0 5
49
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
2s 18dk
IMDB
7.3
BU FİLM
7.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Ocak 2018

Her ne kadar adı ''Uçuş'' olsa da, filmimiz sadece bir olayın üzerinden ilerliyor. Pilotumuz, felakete doğru sürüklenen bir uçağı ve içindeki yolcuları büyük bir azim ile kurtarıyor. Fakat filmimiz bu kahramanlıktan çok, olay sonrası ortaya çıkan detaylara odaklanıyor ve bir dava sürecini işliyor. Film sizi, başındaki kaza sahnesiyle canlı tuttuktan sonra önünüze serdiği konular ile sürekli bir sonraki sahnesini merak ettiriyor. Denzel Washington'ın nefis oyunculuğu ve hikayenin de gerçekten yaşanmış olması gibi pek çok ayrıntı bu filmi izlemek için fazlasıyla yeterli. Yalnız pek vurdulu kırdılı sahne beklentiniz olmasın, filmin ana konusu olan kazadan hariç farklı bir atraksiyon görmeyi beklemeyin, üzülürsünüz. E hadi tadını çıkarın!

Uçuş - Flight

filmine yorum yap!
Said F.
21 Eylül 2021
Sıkı Üye
Havacılık unsurları ve uçak içinde geçen yapımları izlemekten cidden keyif alıyorum bu filmin de öyle olacağını ummuştum lakin olmadı çünkü uçak içinde geçen bir senaryo yok, yer yer durağan bir drama. Sanırım uçak içinde geçen filmlere olan tutkum hem tek mekan sevmemden, hem de havacılık tutkumdan olsa gerek.
Yigittheripper
02 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Sully gibi gerçek bir olaya dayanmasa da oradaki Tom Hanks'in harika oyunculuğunu bu filmde Denzel abimizin harika oyunculuğu karşılıyor Güzel bir film ama dediğim gibi tabi ki de ilk önerim aynı konuyu işleyen "Sully"..
Arşivci
03 Nisan 2020
Sıkı Üye
Biraz daha polisiye gibi düşünsek türünü iyi olur. Çünkü düşüş sonrası hatanın kimde veya neyde olduğuna odaklanılıyor ve pilotumuz hayli zor soruşturma geçiriyor.
uçuş filmiuçuş filmi konusugerçek filmleruçak filmleriuçak konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.