Varsity Blues Operasyonu: Üniversiteye Giriş Skandalı 2021 tr-TR

Varsity Blues Operasyonu: Üniversiteye Giriş Skandalı (2021)

(Suç - Belgesel)
2021
IMDB
7
9
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 43dk
IMDB
7
BU FİLM
9.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Mart 2021

Belgesel filmimiz, 2019 yılında ortaya çıkan bir skandalı konu alıyor. Amerika'da, üniversitelerin zengin aileler için bir 'prestij' anlamına geldiğini fark eden bir adam "çocuğunun ne kadar zeki olup olmadığı benim için önemli değil, sen paradan haber ver..." diyor ve ilmek ilmek işlenip içine ünlü YouTuber'lardan dev şirketlerin CEO'larına kadar birçok ismi de alan bir suç ağı böylece oluşuyor. İşte bu gerçek kayıtların kullanıldığı belgesel-film de bu konuyu en basit ve çarpıcı şekliyle bize aktarıyor... Konu ortaya çıkıp tüm dünyayı salladığında şöyle bir göz atmıştım, fakat bu yapım sayesinde yer yer 'Vay anasını' diyerek tekrar tekrar şaşırma fırsatı buldum. 1 saat 40 dakikalık bu yapım beni peşinden sürüklemeyi başardı. Şöyle hem gerçek, etkileyici bir şeyler izlemek, hem de yaşanmış bir olayı detaylarıyla öğrenip kültürlenmek istiyorsanız bir şans verin derim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Varsity Blues Operasyonu: Üniversiteye Giriş Skandalı - Operation Varsity Blues

filmine yorum yap!
Helinn
27 Şubat 2022
Sıkı Üye
Bu yorumu okuyorsan, bu filmi izlemelisin dostum..
ayten Y.
11 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Maalesef dünyada böyle şeylerin hep olduğunu ve her ne kadar bu skandal patlasa bile olmaya devam edeceğini hatırlatıyor. Sıkılmadan izledim.
Nihat Ü.
26 Mart 2021
Sıkı Üye
Müthiş bi skandal bu. ama bence birçok ülkede bu şekilde yürüyordur işler. her yer kirli, herkes suçlu... İzleyin.
operation varsity blues konusuvarsity blues operasyonu konusuüniversiteye giriş skandalı olayı2021 filmlerinetflix film önerilerinetflix belgeselleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.