Vremya Pervykh 2017 tr-TR

Vremya Pervykh (2017)

(Dram - Macera)
2017
IMDB
7.2
17
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Ocak 2021

Bir 'Bilim Kurgu' olmadığı için 'Farklı Bir Dünya' kategorimizde değil de 'Etkilesin' kategorimizde sizlere tavsiye ettiğim bu film, 1960'lı yıllarda, ABD ve Sovyet Rusya arasındaki uzay yarışı sırasında uzaya insan gönderme projesi için kolları sıvayan Sovyet Rusya tarafını konu alıyor... Öncelikle söylemek istiyorum ki; Rusya gerçekten kimselere duyurmadan, gizli gizli, sessiz sedasız iyi filmler yapmaya başladı. İzlerken 'Gravity' filmine benzetebilirsiniz, fakat bu film o filmden 10 kat daha düşük bir bütçe ile çekilmiş. Fakat film bunu size hissetirmiyor, aksine çok başarılı uzay sahnelerine şahit oluyorsunuz. Benim için tek kusuru biraz uzun olması. Film 2 saat 20 dakika ve süre bu kadar uzun olunca da filmin ilk 1 saatinde pek hareketli bir şeyler izleyemiyoruz. Fakat yavaş yavaş izleyeninin yakasına yapışıyor ve tempoyu arttırıyor. Diyeceğim o ki; Sakin başlayan ve ortalarında ivme kazanarak hızlanıp sadede gelen bir Rus filmi izleyeceksiniz. Şu Rus uzay filmini de gerçekten başarılı bulmuştum, ona da göz atabilirsiniz. Yorumlarınızı aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Vremya Pervykh - The Spacewalker

filmine yorum yap!
Zeynep
05 Ekim 2021
Sıkı Üye
Uzay ve kurtarılma temalı filmleri seviyorsanız keyifle izlenebilecek bir yapım. Ayrıca tarihte meydana gelen olayı bir demir perde ülkesi olan Rusya'nın tarafından izlemek de merak uyandırıcıydı.
Genel İzleyici
10 Eylül 2021
Çaylak
Tek kelimeyle muhteşem. Ben çok beğendim. 10 puan 10 puan 10 puan!
Berk Ö.
29 Ocak 2021
Sıkı Üye
Ruslar bir şey denemişler, bence iyi ki de denemişler. Bıktık hollywood klişelerinden. İyi film, ortalamanın üzerinde.
Nihat Ü.
22 Ocak 2021
Sıkı Üye
Daha önce Rus filmi izlememiş olanlara başları biraz garip gelebilir. Rus filmlerinde pastel renk tonları çok tercih ediliyor. Dikkat çekici renkler kullanılmıyor. Bu konu hakkında birçok analiz de yapılmıştı. Kaan'ın da dediği gibi olayın temelini anlattığı ilk yarısında sabrederseniz iyi film.
vremya pervykh konusuthe spacewalker konusuvremya pervykh filmi yorumthe spacewalker yorumlaruzay filmi önerileriuzay filmlerirus filmlerirus filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.