Zaman Makinesi 1973 2014 tr-TR

Zaman Makinesi 1973 (2014)

(Fantastik - Komedi)
2014
IMDB
6.4
(11) 4 94 0 5
87
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Şubat 2019
Biliyorsunuz burada imkan buldukça size kıyıda köşede kalmış, reklamı yeterince yapılamadığı için değeri bilinememiş iyi Türk filmleri tavsiye etmeye çalışıyorum. İşte bu film de kıymetinin bilinmediğini düşündüğüm şahane filmlerden. Şimdi keyfi gıcır, karnı tok sırtı pek bir adamımız var. Bu adamımıza babasından eski bir araba miras kalıyor. O da "Baba bıraka bıraka bu arabayı mı bana bıraktın" diye isyan ederken kendini birden İstanbul'da bir plajda buluyor. İşte o andan sonra da anlıyor ki, meğer zamanda yolculuk yaparak 40 yıl geçmişe gitmiş... Sonrasında ise adamımızın bu naif, mütevazı ve huzurlu Türkiye'ye ayak uydurmaya çalışmasını izliyoruz... Filmi birkaç yıl önce izlemiştim. İçinde bulunan şahane "Zeki Müren" sahnesi dün gece tekrar önüme düşünce "Ben bunu nasıl tavsiye etmeyi unuttum!" diye yakındım ve sabah gözümü açar açmaz bu filmi buraya, size getirdim. Filmin çok farklı bir atmosferi ve kaliteli görüntüleri var. E iyi de bir hikayesi ve oyuncu kadrosu da bulunuyor. Bence kaçırmayın. Ha bir de; Film, yapımcı firma tarafından YouTube'a yüklendiği için bu tavsiyeye "Fragman" yerine filmin kendisini koydum. Yani filmin tamamını burada izleyebilirsiniz. Yorumunuzu bekliyorum. E hadi tadını çıkarın!

Zaman Makinesi 1973 - Zaman Makinesi 1973

filmine yorum yap!
Aslı B.
22 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Gerçekten değeri bilinmeyen filmlerden... Bunu okuyorsanız, hemmeen açıp izleyin. Bu filmi öylesine izlemeye başlamıştım, güzel değilse kapatırım modundaydım. Beni ekrana çiviledi ve sonuna kadar büyük bir keyifle izledim. Akıp gidiyor veeee ağzınızda çilekli pasta tadı bırakıyor. İzlemeyen pişman olur, söyleyeyim.
Gülen G.
02 Ocak 2024
Bu filmi izlediğimde keşke benim de böyle bir arabam olsa da babamın hayatta olduğu zamanlara götürse diye kendi kendime kahr ettiğim oldu..
yesyem
16 Haziran 2023
Süper süper süper! Unutamadıklarımdandır bu film, tatlı ve pişman etmez.
dwaekki W.
08 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Ben bu filmi nasıl daha önce izlememişim dedim izlerken. Çok hoş bir havası var. Türk komedi filmlerine göre bayağı üst seviyedeydi bana göre.
Ayhan B.
10 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Keyifli, eğlenceli, tam boş zamanda izlenecek iyi bir film. Türk sineması için iyi adımlar bunlar..
sefa K.
01 Aralık 2021
Gayet güzel bir film. Kesinlikle tavsiye edebilirim.
Mel
30 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Çok keyifli bolca güldüren bir filmdi. Genel havasını sevdim. Oyuncular rollerine uygun olarak seçilmişler. Daha fazla değer görmesi gerekirdi, reklamı düzgün yapılmamış sanıyorum.
ÜMİT A.
21 Mart 2021
Çaylak
Güzel film. Tabi bizdeki fantastik-bilim kurgu filmlerde komedi olmasa olmuyor :)
Freedom Krueger
24 Ocak 2020
Sıkı Üye
O kadar çok rezil rüsva komedi filmimiz var ki... zaten yerli yapımların %90'ı komedi oluyor ve onları da beceremiyorlar... Ama bu izlediklerim arasında en iyilerinden. İzleyin.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
Yapıldığı zamana göre konsept her ne kadar geleceğe dönüş filmini hatırlatsa da dönemin konusunu az da olsa güzel ele almış.
Daha fazla yorum1
zaman makinesi 1973 filmizaman makinesi 1973 filmi konusuyerli bilim kurgu filmleriyerli film önerilerifilm önerilerigürgen öz filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.