Zamanda Aşk 2013 tr-TR

Zamanda Aşk (2013)

(Fantastik - Romantik)
2013
IMDB
7.8
(37) 4 204 0 5
198
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
37 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
27b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Aralık 2017

Dünyanın en farklı ve en tatlı filmi bu olabilir. Hatta bakın şimdi bu filmi izlemeniz için tek bir soru cümlesi ile sizi ikna edeceğim; ''Ya yatak odanızdaki elbise dolabının içine girip gözlerinizi kapattığınızda zamanı geriye alabiliyor olsaydınız?''... Şimdiden filme daldınız değil mi? Belki şu an bunları bile okumuyorsunuz hatta, burada lotoyu kazanacak şanslı numaraları yazsam hiç biriniz zengin olamayacak mesela... Neyse hala okuyanlar vardır umuduyla sorayım; ''Peki ya zamanda bir şeyleri değiştirdiğinizde başka şeyler de buna bağlantılı olarak değişiyor olsaydı?''... Tatlı bir gizem var değil mi... İşte ben de tam olarak buna vuruldum. Tabi bir de kahkülleri ile masum masum bakan Rachel McAdams'a... Aşk, fantastik, farklı bir dünya, her şey nefis bir şekilde filme sokulmuş. Hadi tadını çıkarın!

Zamanda Aşk - About Time

filmine yorum yap!
Aslı B.
05 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Başta güzeldi. Ben de zamanda geriye gidip bazı şeyleri değiştirmek isterdim. Süresi biraz uzun, yer yer sıkıldım. Bana göre orta şekerli bir film.
Ahmet Ç.
22 Haziran 2023
Sıkı Üye
Zaman temasını güzel işlemiş, gerçekten çok hoşuma gitti, zamanınız varsa izleyin derim :)
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Bana huzur veren, pozitif ve sevgi dolu bir filmdi.
sıla ö.
10 Ağustos 2022
Sıkı Üye
İçim gerçekten sevgiyle doldu ve filmin verdiği mesaj gerçekten çok güzel. Uzun bir ilişkim var, umarım bir gün onunla beraber izleriz tekrar.
Ecem1953
29 Mayıs 2022
Çaylak
İsmi zamanda aşk olsa da tamamen konusu aşk değildi ve o kadar çekici bir filmdi ki tekrar izlemekten asla sıkılmam, gerçekten çıkarılacak anlamları olan güzel bir film, asla vakit kaybı olmaz bence izlenmeli :)
Nigar Ş.
27 Ocak 2022
Filmin başlarında çok sarmasa da sonlara doğru filme tam anlamıyla aşık oldum, içinde sadece aşk teması olmayan sonunda beni ağlatan çok etkileyen bir filmdi. Yorumda da yazdığı gibi içinde aşk, fantastik bir dünya var ve izlerken keyif veriyor.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Yani İzlenir fena olmayan bir aşk filmi ama çok daha iyi filmler var, bence onların arasında sona bırakılan bir film olmalı.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Kelebek etkisi tadında bir film daha. Eğlendirir, keyif verir ama bir baş yapıt elbette değil.
selin ç.
29 Eylül 2021
Çaylak
Çok tatlı ve her izlediğimde içimi mutlulukla dolduran bir film.
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Ben erkek oyuncuyu pek sevmediğimden filmide pek sevemedim. Romantik komedi sevenler izleyebilir.
Daha fazla yorum27
about time konusuabout time izleabout time yorumabout time yorumlarabout time oyuncularzamanda yolculuk filmlerizaman yolculuğu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.