Hardcore 2015 tr-TR

Hardcore (2015)

(Aksiyon - Bilim Kurgu - Suç)
2015
IMDB
6.7
(11) 4 61 0 5
49
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Haziran 2018
Bugün size aşırı ilginç bir film tavsiyesi getirdim. Şu kasklara takılan Go Pro kameralarını bilirsiniz, işte bu filmimizin tamamı o aksiyon kamerası açısı ile çekilmiş. Yani film boyunca birinin sadece ellerini, kollarını göreceksiniz. Özellikle "Half-Life" ya da "Counter Strike" gibi oyunlardan birini 1 kez bile olsun oynayanlar şu an ne izleyeceklerini az çok hayal etmiş olmalılar. Filmde bir adamımız var, kendisi yarı bir makine olarak uyanıyor ve gözünü açar açmaz büyük bir koşturmacanın tam ortasına düşüyor. Film bir bilim kurgu, fakat benim şimdiye kadar gördüğüm en aksiyonlu bilim kurgu olabilir... Kameranın açısı nedeni ile yer yer mideniz bulanabilir çünkü filmde sürekli bir koşturmaca, atlama zıplama var. Bol bol vurdulu kırdılı, biraz da +18 sahnenin olduğu, temelinde iyi bir bilim kurgu fikri yatan ilginç ve sağlam bir Rus filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Hardcore - Hardcore Henry

filmine yorum yap!
Mustafa
05 Eylül 2022
Usta Yorumcu
Filmi baş karakterin gözünden izliyorsunuz, sürekli aksiyon var ama aşırı şekilde baş döndürücü. Ayrıca kahramanımızın sesinin çıkmaması da izlemeyi daha da rahatsız hale getirdi. Malesef sonunu getiremedim…
Umur E.
24 Haziran 2022
Usta Yorumcu
IMDB puanına sakın aldanmayın. Son anına kadar heyecanlandıran çok eğlenceli süper bir film. GoPro ile film çekmek hem yaratıcı hem de riskli bir iş. Bu film bunun altından hakkıyla çıkmış.
widight
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Bir film düşünün, ana karakteri tam anlamıyla yaşıyorsunuz! İşte o film bu film! Filme puanım: 10/10
Serkan B.
20 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Gayet akıcı, aksiyon dolu ve konu itibarı ile gayet absürt. Kamera biraz yoruyor izlerken ama o da akışın tadı da o olsa gerek.
Kaan A.
09 Nisan 2021
Sıkı Üye
20. dakikadan sonra iyice sarıyor. Muhabbetlerin az ve öz olması ayrıca cool, zaten aksiyon filminde neden muhabbet olur ki? Ayrıca bunu seven şunu da sever; 'Nobody'!
Burak A.
25 Haziran 2020
Çaylak
Bol aksiyonlu bir film. İzlemenizi tavsiye ederim sıkılmayacaksınız.
donduran ö.
30 Eylül 2019
Sıkı Üye
Tam bir shooter fps filmi. Kamera açıları yok diye düşük puan almış ama harika bir film.
Kaan T.
08 Ekim 2018
Çaylak
Imdb puanına baktığımda "lan izlemesim mi acaba??" diye düşünmüştüm ama iyi ki izlemişim. Bazı sahneleri cidden çok hoştu, kararsız kalan varsa kesinlikle izlesin.
Büşra D.
08 Ekim 2018
Sıkı Üye
İlk defa bu tarzda bi film izledim. Adam koştu ben yoruldum :)) Teşekkurler abi!
Ezgi B.
04 Haziran 2018
Çaylak
Dün tavsiyeni gördüm bugün oturdum iftara kadar izledim bayıldım film çok farklı ve güzel tavsiye için teşekkür ettim kaan:)
Daha fazla yorum1
2015 filmlerihardcore henry 2015hardcore henry filmi konusuhardcore filmihardcore filmi izlehardcore filmi oyuncularıfilm önerileriaksiyon filmleriaksiyon filmi önerileri2015 filmleri2015 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.