Kardaki İzler 2017 tr-TR

Kardaki İzler (2017)

(Dram - Polisiye)
2017
IMDB
7.8
(13) 4 89 0 5
87
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Ocak 2018
Size, Jeremy Renner'lı nefis bir kar kış filmi getirdim. Biraz gerilim, biraz polisiye, bolca tüfek tabanca ve mermi... Fakat filmimizde aksiyon gibi olguları pek aramayın. Ama gerildiğim yerler oldu mu? Kesinlikle. Kovalamacanın aksine, daha dram ağırlıklı bir konu işleniyor filmde. Kış mevsiminin tüm o sessizliğini derinden hissedeceğiniz filmlerden. Kırsal bir bölgede işlenen bir cinayetimiz var ve bunu çözmek için görevlendirilmiş kişiler. Filmimiz tamamen bunun etrafında dönüyor. Filmin ilk yarısı biraz ağır gelebilir, benim tavsiyem ona biraz şans verin. Kahvenizi alın, köşenize kurulun ve bu filmin tadını çıkarın. Teşekkür'ü sonra alırım. Hadi tadını çıkarın!

Kardaki İzler - Wind River

filmine yorum yap!
Aslı B.
27 Mart 2024
Usta Yorumcu
Kar, kış manzaraları güzel de gerçek yaşanmış olması üzücü. Hem de kadına yönelik olması daha da üzücü. Biraz durgun herkese hitap etmeyebilir. Beni etkiledi, izleyin derim.
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Bu film beni çok etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Thalia
30 Mart 2023
Çaylak
Duygulandığım ve beni etkileyen bir film oldu. Kızılderililere yapılan ırkçılığı göstermesi açısından başarılı bir film. İyi ki izlemişim diyeceğim yapımlardan.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Büyük beklentilere girilmezse keyifle izlenebilecek bir film. Merak ettirdi ve gizemi de başarılı şekilde korudu.
Gizem T.
28 Mart 2021
Çaylak
Hiç beklemediğim yerden vurdu. Etkilesin kategorisine de %100 girer.
Miraç I.
30 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Bir kişi için bile olsa adalet sağlandı. Çok etkilendim, polisiye bir film olarak bakmadım çünkü gerçek hayattan bir film. İnsanların ırklarına göre nasıl ayrım yapıldığını gördüm... Bir annenin bir babanın acısını. Bence puanının üstünü hak eden bir film.
SPOILER [GÖSTER]
Gökçen Y.
29 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Dingin, durgun ama etkileyici. Dram yönü ağır basan hüzünlü bir yapım, çok beğendim, teşekkürler Kaan...
Berkay S.
13 Mart 2020
Sıkı Üye
Güzel bir yapım, tavsiyemdir.
Aşkın K.
19 Şubat 2020
Usta Yorumcu
Çok ağır işlenmiş basit bir kurgu. Kışın en sert şartları ve kızılderililerin yaşamak zorunda bırakıldığı kötü bir hayat... Filmin sonundaki yazı etkileyiciydi. Notum 6
Aytek S.
26 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
onların soyundan geldiğimiz söylendiğinden midir nedendir bilmem kızılderilileri ve kızılderili filmlerini çok severim, bu kadar kalitelisini uzun zamandır izlememiştim olağanüstü güzellikte bir film baba kız evlat sevgisi anlatımı enfes. mutlaka izlenmeli
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.