Not Defteri 2004 tr-TR

Not Defteri (2004)

(Dram - Romantik)
2004
IMDB
7.9
(20) 4 209 0 5
201
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Şubat 2018
Filmimiz, kasabaya gelen genç, güzel bir kız ve onu karnavalda görür görmez vurulan delikanlımız etrafında dönüyor. Kızımız, ailesiyle geçireceği sakin bir yaz hayal ederken birden karşısına çıkan bu adam ile çeşitli aşk dolu maceralara çıkıyor. Tam anlamıyla rüya gibi bir yaz geçiriyorlar fakat kızımızın ailesi zengin, yağız delikanlımızın da sadece gönlü zengin olunca bazı sorunlar baş gösteriyor. Üstelik araya bir de 2. Dünya Savaşı girince bu şahane çiftimiz kopmak zorunda kalıyor... Bu filmin duygulandıramadığı insana ben henüz rastlamadım. Hani bazen kafanızı yastığa koyduğunuzda ya da durakta otobüs beklerken aniden aklınıza gelen film sahneleri vardır ya, işte yıllar önce izlememe rağmen bu filmden kesitler sürekli aklıma gelir durur. işin özü, nefis bir aşk izleyeceksiniz, peçetenizi ve varsa sevgilinizi film boyunca yanınızdan eksik etmeyin. Hadi tadını çıkarın ve sonra da nemli gözlerle aşağıya düşüncenizi yorum olarak bırakın!

Not Defteri - The Notebook

filmine yorum yap!
anyone
02 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Daha önce birkaç izlemek isteyip de hep ertelediğim bu filmi benim için çok özel olan birisi izlememi istemişti.. Sonu etkiledi, güzel filmdi.
sıla ö.
25 Şubat 2022
Sıkı Üye
Uzun zaman sonra tekrar izleyesim geldi dün açtım izledim. Güzel bir zaman geçireyim eğleneyim sevgi dolayım biraz da üzüleyim istiyorsanız kesinlikle bu film 1. sıranızda olsun, sayısız defa izlemişimdir hep de keyif almışımdır bu filmden.
Helinn
06 Şubat 2022
Sıkı Üye
Romantik film konusu açılınca şiddetle tavsiye ettiğim bi filmdir. Zaten başrolde de 2 muhteşem oyuncu var...
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
İşte romantik film dendiğinde birinci sırayı çeker bu film bende, sevgilinizle eşinizle oturun izleyin, bitmesin diyeceğiniz bir baş yapıt (bence tabi)..
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Aşk filmlerinin başında gelir, baya güzel, izlenmeli.
Yeşim B.
12 Aralık 2021
Aşkı iliklerinize kadar hissedeceğiniz muhteşem bir film. Unutamadığım nadir filmlerden...
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İşte bir baş yapıt. Birden fazla duyguyu, akıcı senaryosu ile seyircisine aktaran bir film. Bu kategoride konu tekrarına düşmeyen bir film bulmak gerçekten zor zorlaştı.
Ahmet. G.
28 Ağustos 2021
Çaylak
"Aga erkek adam öyle filmler izlemez" diyen beni çok etkilemiş bir film. Filmi nerdeyse hiç tekrar etmem ama unutunca tekrar izledim. Tabi bu kadar güzel filmi gördükten sonra romantik filmleri de sevmeye başladık. Yalnız bu Ryan Gosling her filmi iyi mi yapıyor ne! La la Land de harikaydı (müzikali pek izlemedim ama çok iyi). Bu arada bunun öpüşme sahnesi de ödül almıştı (oscar) diye hatırlıyorum.
Hypatia
01 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Romantik film türünün en iyilerinden biri. Oyuncular arası uyum ve senaryo çok iyi, yıllar geçse de başarısı eksilmiyor.
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Romantik film kategorisinin önde gelen filmlerinden birisi.
Daha fazla yorum10
the notebook filmi konusuthe notebook filmi oyuncularıthe notebook filmi yorumlarthe notebook filmi fragmanıaşk filmleriromantik film önerileriryan gosling filmlerirachel mcadams filmlerietkileyici filmlerunutulmaz filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.