Ölü Adamın Ayakkabıları 2004 tr-TR

Ölü Adamın Ayakkabıları (2004)

(Gerilim - Dram)
2004
IMDB
7.7
13
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
9.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Ocak 2018
Size, gayet ''sade'' bir şekilde çekilmiş şahane bir gerilim ve intikam filmi getirdim. Aslında gerildim mi? Birkaç sahne dışında pek de değil, fakat etkilendim mi? Kesinlikle... Küçük bir kasabamız ve ağabeyi askerde olan engelli bir gencimiz var. Tabi bir de bu gence binbir türlü işkenceler yapıp onunla alay eden kasabanın beş para etmez adamları. Peki bu adamların yaptığı yanlarına mı kalıyor? Hayır. Gün geliyor, devran dönüyor ve askerden gelen ağabeyimiz kardeşine yapılanların hesabını sormak için kolları sıvıyor. ''Ee kaan, sen baya spoiler falan demeden filmi anlattın...'' diye mırıldanıyor bazılarınız ama inanın bu kadar değil. Dediğim gibi gayet "basit", hatta birçok sahnesi de el kamerası ile çekilmiş bu film, sizde çok farklı bir etki bırakacak. Özellikle ikinci yarısında bir sürpriz ile bile karşılaşabilirsiniz. Ha bir hafta sonu filmi mi? Hayır. Çünkü sizde güzel bir etkiden çok rahatsız bir etki bırakacak. Durgun geçen ilk 15 dakikayı başarı ile atlatırsanız film sizi ilk birkaç sahnesi ile kendine bağlayabilir. Müzikleri, intikam şekilleri, her şeyin kırsal bir bölgede yaşanıp bitmesi ve sadeliği ile bu film beni kazanmayı başardı. Darısı sizin başınıza. Hadi tadını çıkarın!

Ölü Adamın Ayakkabıları - Dead Man's Shoes

filmine yorum yap!
mahmut G.
28 Temmuz 2023
Çaylak
İzlediğime pişman oldum. Bu filmi Kaan'ın tavsiye etmesine üzüldüm. Başkası tavsiye etseydi normal derdim ama senin tavsiye etmen beni üzdü.
Umur E.
30 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Boş vaktinizde bu filme şans vermelisiniz. Bence izlemeye değer.
hüseyin G.
14 Mart 2021
Çaylak
Etkileyici bir film. Empatikler için güzel olacaktır.
Gökçen Y.
26 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Bu filmi izlerken şarjım bitti. Gidip takmaya, sonradan kalanını izlemeye gerek bile duymadım. Yani o derece merak etmiyorum, o derece sıkıldım.
donduran ö.
04 Ekim 2019
Sıkı Üye
Film ağır dram içeriyor ve +18 ögeler bulunduruyor ingiliz aksanı biraz çekilmez olsa da filmdeki sadelik biraz bayıyor.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.