12. Adam 2018 tr-TR

12. Adam (2018)

(Macera - Savaş)
2018
IMDB
7.6
(37) 4 169 0 5
166
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
37 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Haziran 2018

Filmimiz etkileyici bir yaşam mücadelesini konu alıyor ve film, tamamen gerçek hayata dayanıyor. Almanlar, Norveç'teki bazı noktaları ele geçirince, 12 asker bu noktaları kurtarmak ve ele geçirmek için İngiltere'de özel eğitim alıp bölgeye gidiyor. Fakat bu 12 askerden sadece 1 tanesi nazilerden kurtulmayı başarıyor ve eksi bilmem kaç derecede aylar sürecek etkileyici bir yaşam mücadelesine başlıyor... Filmin konu aldığı olay gerçekten de yaşanmış olunca insan tam anlamıyla kapılıp gidiyor. O karın, buzun, soğuğun sertliğini, acımasızlığını tam anlamıyla yaşıyorsunuz. Hele hele bazı sahneler var ki, içiniz cız edip gözleriniz bile doluyor. Ayrıca filmin çekildiği bölge de muazzam, bu yüzden neredeyse her sahnede şahane bir manzara ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Muhteşem bir hayatta kalma öyküsü izleyeceksiniz, yorumunuzu çok merak ediyorum aşağıya bırakmayı unutmayın. E hadi tadını çıkarın!

12. Adam - The 12th Man

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Sude B.
4 yıl önce
Çaylak
Imdb puanını haketmiyor daha yüksek olmalıydı. Her saniyesi ayrı bir heyecanlı. Ilk defa bir film karakteri için bu kadar vicdan yaptim. Filmi yaşıyorsunuz resmen gece gece çarpıntım tuttu heyecandan.
Alperen
31 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Saf bir hayatta kalma filmi ve hikayesinin yaşanmış olaylara dayanıyor olması da oldukça etkileyici. Ancak gel gelelim ben bu filmin sonunu zor getirdim ve izlerken ciddi anlamda çok sıkıldım. Normalde bu tarz ağır ilerleyen filmleri severim ama bu film beni bir türlü içine çekemedi. Kötü bir film olduğunu düşünmüyorum ama ben aradığımı bulamadım..
lion
27 Aralık 2023
Çaylak
Gerçek hikaye ama ağır işliyor bu da insanı biraz sıkıyor maalesef.
Mükremin A.
26 Ağustos 2023
Hayatta kalma temalı filmleri sevmeme rağmen yorumlardaki kadar beğenemedim filmi. İçerisinde bol miktarda milliyetçilik duygusu ve inanç barındırdığından etkileyiciliği arttıyor, onun dışında izlenebilir İMDB puanı fazla bile verilmiş diyebilirim.
Mustafa
21 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Yaşanmış bir olayı çok gerçekçi bir şekilde işlemişler. Karlı dağlardaki hayatta kalma mücadelesi gerçekten izlenmeyi hak ediyor.
Umur E.
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İlk yarısında sıkılabilirsiniz ama sonra etkileyici olmaya başlıyor. Karakterle beraber onun tüm duygularını hissediyorsunuz.
Gizem O.
24 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Karakterin tüm duygularını iliklerime kadar hissettim ve 2 saat nasıl geçti anlamadım bile. Diğer yorumların aksine film durağan değildi tabi aksiyona ve maceraya doymuyorsunuz ama her an tetikte durmanız bunları hissettirmiyor bile. İzlenmeyi hak ediyor.
Mel
22 Mart 2022
Usta Yorumcu
Öncelikle film çok gerçekçiydi, başrolün perişanlığını son derece hissettim. Ayrıca filmi izlerken gerçek anlamda üşüyebilirsiniz.
Serkan B.
14 Ocak 2022
Usta Yorumcu
İzlemeyenler için hatırlatma dozu olsun; Öncelikle nefis bir dram ve sonrasında da savaşın soğuk yüzünü ve insanlara neler yaptığının küçük bir kesitini görecekseniz.
leyla A.
12 Kasım 2021
Çaylak
Film genel olarak durağan ilerliyor. Bazı sahneleri heyecan verici, kahraman kurtulabilsin diye soluğunuzu tutuyorsunuz. Daha iyi işlenebilir miydi bilmiyorum.10/7
Said F.
02 Ekim 2021
Sıkı Üye
Yaşanmış bir olayı perdeye çok da iyi yansıtamamışlar, çok sıkıcı ve durağan bir yapımdı.
Daha fazla yorum26
the 12th man filmithe 12th man filmi konusu12. adam filmi12. adam filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesisavaş filmlerimacera filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.