12 Öfkeli Adam 1957 tr-TR

12 Öfkeli Adam (1957)

(Dram - Suç)
1957
IMDB
8.9
(29) 4 168 0 5
165
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
29 Yorum
IMDB
8.9
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
16 Şubat 2018
Filmimiz, babasını öldürmekle yargılanan bir gencin suçlu mu suçsuz mu olduğunu tartışan 12 jüri üyemizi konu alıyor. Jürilerimiz oylama yapıyor ve eldeki kanıtlar ile 11 tanesi, gencin suçlu olduğu kanısına varıyor. Fakat jürilerimizden 1 tanesi hayır diyor, bir şeyler yanlış. İşte tam da bu andan sonra yaşananlar ve ortaya atılan görüşler insanı oldukça etkiliyor... Bu arada filmimiz siyah-beyaz bir film. Sadece diyalogların olduğu nefis, etkileyici bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

12 Öfkeli Adam - 12 Angry Man

filmine yorum yap!
Albert K.
29 Ekim 2023
Sıkı Üye
Genelde eski filmlere karşı ön yargılıyımdır fakat bu filmi izledikten sonra eğer benim gibi düşünenler varsa ön yargıları bir kenara bırakıp mutlaka izlesin diye bu yorumu yazma gereksinimi duydum. iyi seyirler :)
Nazlı Ç.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Bu filmin burada olmasına inanılmaz mutlu oldum. Bu kadar uzun süre tek mekan ve sadece konuşmaların olduğu, siyah-beyaz olması çoğu insanı tutmayabilir belki ama önyargılı olunmayıp ertelenmeden izlenmeli. Beni inanılmaz saran bir film oldu. Filmde 13. kişi gibiydim büyük bir merakla izledim. Tekrar izleyeceğime de eminim.
Ertuğrul U.
30 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Çok eskiden izlemiştim yine izledim, güzel film.
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Tek mekan filmleri severim. Bu film de başarılı teşekkürler Kaan.
anyone
18 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok çok iyi ve sağlam bir filmdi, cidden! her insanın hayatında mutlaka izlemeli. Kesinlikle sıkılmıyorsunuz izlerken, aksine garip bir şekilde keyif veriyor size film :) müthişti!
Alperen
02 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Vay be cidden söylenildiği kadar varmış. Herhalde tek mekan filmlerin atası bu filmdir. Film üzerine birçok başlıkta söylenebilecek çok fazla olumlu şey var ama ben lafı uzatmayacağım ve tek şey söyleyeceğim; Başyapıt.
Helinn
18 Nisan 2023
Sıkı Üye
Kısıtlı mekanda "kızgın" ibaresini nasıl karşılayacaklar diye merak ediyordum, beklediğimin ötesindeydi. Aynı ortamdaymışsınız gibi gergin ambiansını başarılı bir şekilde hissettiriyor.
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Uzun zamandır izlemeyi isteyip de izleyemediğim bir filmdi. Sonunda bu eksikliğimi giderdim. Eksiklik diyorum çünkü ne kadar eski olsa da bir sinemasever tarafından mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum. Adaletin de önemini daha iyi anlıyor insan. Daha adil günler dileğiyle, iyi seyirler...
cuneytakus
24 Mart 2023
Çaylak
Adalet kavramı üzerine çekilmiş en iyi filmlerden biri. Bir tek kişinin hakikati sahiplenerek itiraz etmesi ne denli değerli bunu anlamak için izlenmeli. Önyargı yanılgının öz annesidir diyen bir başyapıt.
Mehmet G.
24 Ocak 2023
Bu filmin bir de 12 isminde Rus versiyonu var. O da çok güzel bir film. Hatta çok kişi bu filmden de çok o filmi beğenir diye düşünüyorum.
Daha fazla yorum19
12 angry man filmi konusu12 öfkeli adam filmi konusu12 angry man filmi yorumlarımutlaka izlenmesi gereken filmlerunutulmaz filmleren iyi filmleren iyi film önerilerifilm tavsiyelerifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.