3 Bin Yıllık Bekleyiş 2022 tr-TR

3 Bin Yıllık Bekleyiş (2022)

(Fantastik - Romantik)
2022
IMDB
6.7
(10) 3 26 0 5
19
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
1s 48dk
IMDB
6.7
BU FİLM
8.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Mart 2023

Benimle de aynı adı taşıyan aranızdan Kaan'ın da tavsiye olarak gönderdiği bu film, yolu İstanbul'a düşen bir akademisyenin başına gelen fantastik olaylar zincirini konu alıyor. Ablamız "Hazır gelmişken şöyle İstanbul'da bir Kapalı Çarşı turu da yapayım.." diyor ve girdiği bir dükkanda bulduğu cam bir kavanoz, onun hayatını tam anlamıyla değiştiriyor. Akademisyenimiz otel odasında kavanozu temizlemeye çalışırken birden ortaya bir Cin çıkıyor ve işte ucu Osmanlı'ya da dayanan ve pek çok farklı zamana yolculuk yapılan hikayemiz de böylece başlamış oluyor... Öncelikle film, beklentimin üzerinde çıktı. Daha yüzeysel bir şeyler izleyeceğim derken çok keyifli, masalsı bir zamanda yolculuk filmi izledim. Bu tür 'fantastik' filmleri sevmeyenler diğer tavsiyelere göz atsın derim, fakat biraz macera, biraz da masalsı bir şeyler arıyorsanız bu filme kesinlikle bir şans verin derim... Yorumunuzu da çok merak ediyorum, aşağıya yazmayı unutmayın. E hadi tadını çıkarın!

3 Bin Yıllık Bekleyiş - Three Thousand Years of Longing

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
28 Şubat 2024
Çaylak
Beğendiğimi asla söyleyemeyeceğim. Tarihi ögelerin daha fazla olduğu bi film bekliyodum. Konu potansiyelli, güzel bi konuydu ama bence harcanmış bi potansiyel maalesef bu tarz filmlere çok düşkünlüğünüz var ise izleyebilirsiniz onun dışında asla kesinlikle izleyin diyeceğim bir film değil.
Aslı B.
08 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Böyle fantastik filmleri severim. Idris Elba sevdiğim bir oyuncu. O dağ gibi adamı saçsız, uzun kulaklı haliyle görmemek için bu filmi izlemeyi erteliyordum, sonunda izledim. Hikaye, masal dinlemeyi severim :) Bazı rahatsız edici sahneler vardı ama filmin genel havasını sevdim. Aman ne filmmiş vay be denilecek türden bir film değil. Ben bu tür filmlere "dinlenme filmi" diyorum. Ağır dram, korku, etkileyici filmler izledikten sonra, böyle orta şekerli film izlemek, orta şekerli kahvenin yanında iyi gidiyor :)
E.N.A.
21 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Kesinlikle vakit kaybı bir filmdi. Hiç keyif almadım. Tarihten esinlenerek yapılmaya çalışılmış olan kurgu, aslına hakaret derecesine varmış. Bu duruma da oldukça kızdım.
Kaan A.
15 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Tarihi kısmi olarak, oryantalist bakış açısına rağmen, Avrupalı bakış açısıyla seyretmek güzeldi. 4. Murat'ın İran seferinin gösterildiği bir dakikalık sahnede imrenmeden duramadım. Türk sinemasında böyle savaş sahneleri görmek harika olurdu.

(youtube.com/watch?v=xKhxCcuPepI)
Defne P.
01 Ağustos 2023
Çaylak
İlk yarısı ve hikayeler çok başarılıydı bence. Fantastik bir film olarak bakmak gerek ama derin anlamlar aramayın derim. Ben sevdim <3
Genel İzleyici
01 Mayıs 2023
Çaylak
Masal sevenler için güzel olmuş. Başrolümüz İstanbul'dan ayrıldıktan sonra filmin temposu düşüyor. Dipnot: Siz tarihinizi bilmezseniz, başkalarının size sunduğunu tarihiniz sanırsınız.
SPOILER [GÖSTER]
Canan S.
07 Nisan 2023
Çaylak
Masalsı, hoş ve sürükleyici bi filmdi bana göre. İdris Alba'nın Türkçe konuştuğu sahneler ayrıca keyifliydi, o yüzden filmi dublajsız izlemenizi tavsiye ederim. Filmde çarpıtılmış veya kötü gösterilmiş bir şey yok tarihimiz açısından ki bu zaten fantastik bir film ayrıca. Kısacası çok katmanlı bir hikayesi olan merak uyandırıcı masal tadında bir film izlemek isterseniz doğru filmdir.
Beyza Y.
03 Nisan 2023
Sıkı Üye
Boşa zamanınız varsa izleyin.. İdare eder bir beklentiye girmeyin.
Büşra Ö.
19 Mart 2023
Çaylak
Başını beğendim, sonunda temposu düşüyor ayrıca tarihimizi böyle gerçeklikten uzak ve kötü şekilde anlatması da beni rahatsız etti.
rıdvan K.
16 Mart 2023
Sıkı Üye
Kötü denilemez ama iyi de değil. Bizden parçalar olması güzel.
Daha fazla yorum0
üç bin yıllık bekleyiş film konusuthree thousand years of longing film konusuistanbul filmimasalsı filmlerfantastik film önerilericin filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.