Aç Gözünü 1997 tr-TR

Aç Gözünü (1997)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
1997
IMDB
7.8
(23) 4 55 0 5
1s 57dk
IMDB
7.8
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Nisan 2020

Bu filmi izlemem için bana gönderen "Ceyda Ergül" ve "Alper Ekener"e teşekkürler ediyor ve hemen akabinde konumuza geçmek istiyorum... Öncelikle peşin peşin söylüyorum ki; bu film herkesin harcı değil. Bazı filmler insan bünyesinde "sarhoşluk" etkisi yapar ve bu film kesilikle onlardan biri. Tekrar ve abartısız olarak söylüyorum ki bu film, her bünyenin kaldırabileceği bir film değil. Yani 2 saat boyunca filmi çözmeye çalışmak, karmaşık kurgusunu takip etmek ve yer yer de "N'oluyor lan?" şeklinde şaşırmak istemiyorsanız hemen başka tavsiyelere geçin derim. Çünkü belli ki bu film sizlik değil. Ayrıca bu film, "Tom Cruise" başrollü "Vanilla Sky" filminin de orijinal versiyonu. Yani Hollywood bu filmi o kadar sevmiş ki, "Bir de biz çekelim" demiş. Bu bilgiyi de vermek istedim... Şimdi filmimiz, genç ve zengin bir iş adamının bir kaza sonucunda yüzünün şeklinin bozulmasını ve bir partide tanışıp aşık olduğu kız ile yaşadıklarını konu alıyor. Fakat film tam anlamıyla arap saçı gibi bir kurguyla işlendiği için izlerken yer yer kendimi içinden çıkılmaz bir labirentte buldum diyebilirim. Başta da söylediğim gibi, bu film herkesin harcı değil. Fakat gerçekten sonuna kadar izleyebilen için de gerçekten unutulmaz bir yapım olacaktır, o kadar da iddialı konuşuyorum. Eğer bu filmden sağ çıkarsanız bir de şu tavsiyeme göz atın derim. Fakat bu iki filmi üst üste izlemeyin, çünkü ciddi anlamda sorunlar yaşayabilirsiniz sonra benim kulağımı çınlatmayın... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, e hadi tadını çıkarın! 

Aç Gözünü - Abre Los Ojos

filmine yorum yap!
Aslı B.
11 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Ben o kadar da beğenemedim. Film beni içine almadı. Öyle vay be ne filmmiş demedim. İzlemeseniz de olur.
Gokhankozan
22 Ocak 2023
Sıkı Üye
Güzel ve şaşırtıcı bir filmdi. Ancak bu mu daha iyi yoksa aynı konunun Amerikan çevrimi olan Tom Cruise’lu Vanilla Sky mı daha iyi onu bilemiyorum.
Umur E.
04 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çoğu yüksek tempolu filmden daha iyi ekrana kitleyen bir sanat eseri. İzleyin izlettirin.
Enes E.
09 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Önce bir eleman şizofren galiba falan diye düşündüm ama sonu daha farklı çıktı...
SPOILER [GÖSTER]
Dark 33
04 Nisan 2022
Çaylak
Ters köşe olmayı sevenler için adres niteliğinde bir film. Hatta sinirleriniz bile bozulabilir :)
matmazel
16 Ocak 2022
Çaylak
Bu tür filmler arasında fark yaratan yapımlardan biri, gayet güzel.
ilknur K.
25 Kasım 2021
Çaylak
Film baya güzel, başta sanatsal sıkıcı bir film zannettim ama 10 dakika sonra bu düşüncem kayboldu. meseleyi ilerde anlıyor olsanız da baştan itibaren sarıyor hoşuma gitti. Gerçekten beyin yakan kategoriye yakışır fakat film Kaan'ı tokatladığı gibi etki yapmadı bende sadece beğendim :)
mamicillo
14 Kasım 2021
Sıkı Üye
Beyin yakan filmler kategorisinde en başlarda yer alabilecek bir film. Bu zamana kadar bu filmi neden duymadığımı hiç bilmiyorum.
Serkan B.
07 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
İspanyol filmleri arasında iyi bir yer tutar. Akılda kalıcı, ancak içindeki o karmaşanın içinden çıkmanız gerekiyor.
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
İspanyol filmi ararken karşılaştığım, iyi ki izlemişim dediğim, konusu, kurgusu, sonu ve oyunculuklarıyla çok çok beğendiğim bir film oldu. Teşekkür ederim Kaan :)
Daha fazla yorum13
abre los ojos konusuabre los ojos izleabre los ojos yorumabre los ojos analizbeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerikafa karıştıran filmleraç gözünü filmi yorumaç gözünü konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.