Aşk 2013 tr-TR

Aşk (2013)

(Dram - Romantik)
2013
IMDB
8
(14) 4 121 0 5
103
18
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
7.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Ocak 2018
Filmimiz, geleceği, fazlasıyla gerçekçi ve toplumsal olarak ele alıyor. Yani uçup, ışınlanmadan insanların daha asosyal olduğu bir toplumu izleyeceksiniz. Evet aslında filmimiz bir bilim kurgudan çok bir yalnızlık filmi. Teknolojiye olan bağlılığımız, birbirimizle bir türlü bağlanamayışımız... Film hepsini, çok klas bir şekilde anlatıyor. Bu arada konu ve işleyişi gereği bazılarınızda Black Mirror dizisinden bir bölüm izliyormuş hissi var olabilir. Ayrıca size tatlı da bir dip not: Filmimizde bolca Scarlett Johansson'ın sesini duyacaksınız. Hadi tadını çıkarın!

Aşk - Her

filmine yorum yap!
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Senaryo ve oyunculuklar dışında görüntü yönetmenliği harika. Her sahne kompozisyon olarak tablo gibi, atmosfer ve sanat yönetimi şahane. Sinemanın mutfak tarafına da az buçuk ilginiz veya merakınız varsa görsel olarak alacağınız çok ders var.
Genel İzleyici
30 Nisan 2023
Çaylak
"Yapay Zeka" artık bizimle konuşuyor. Yakında bu film gerçek olacak. Kişisel Asistan'dan Sevgili'ye dönüşüme az kaldı :)
ayizim
06 Ekim 2022
Çaylak
Aşırı boş bi zamanınız varsa izlemenizi tavsiye ederim, hoş bir konusu var ama ben film istiyorum diyorsanız sizin için bu yapım biraz sıkıcı olabilir.
selin ç.
29 Eylül 2021
Çaylak
Çok hoş bir film. Özellikle görüntünün renkleri beni çok etkiledi. Tavsiye ederim.
Pablo.Escobar
24 Eylül 2021
Sıkı Üye
Daha önce 5 kez yarıda bıraktım.. Sonunda inat ettim izledim.. Arkadaşlar inat çok kötü bi şeymiş... Tavsiye etmem.
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Garipti.. İyi mi kötü bilemediğim filmlerden. Deneyip siz kara verin.
Hayri S.
04 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Boşa zaman harcamayın. Gelecekteki teknolojik gelişmelere ve insanlığın yalnızlaşmasına eleştirisel bakış açılı bir film yapalım derken çok sıkıcı bir film olmuş.
Mathilda9
07 Haziran 2021
Sıkı Üye
42 dakika dayanabildim, çok fazla se*ting vardı gereksiz gibi geldi bana itici buldum o yüzden. Zaten yavaş ilerliyordu beğenmedim.
uykusarhosu
06 Mart 2021
Sıkı Üye
Harika bir konu, harika bir oyunculuk. Sonuç olarak harika bir film. ayrıca Scarlett Johansson seslendirmesi <3
Hypatia
21 Ocak 2021
Sıkı Üye
2014 yılında fazlasıyla gündemde olduğu için izleyip, beğendiğim bir filmdi. Yalnız yaşayan bir yazar, ihtiyaçlarını karşılaması için bir sistem kurar ve sonra sanal bağlılık başlar. Aslında teknolojinin hayatımıza girişinin sonuçlarına da değiniyor. İzleyin, pişman olmazsınız.
Daha fazla yorum4

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.