Balon 2018 tr-TR

Balon (2018)

(Gerilim - Dram)
2018
IMDB
7.4
(22) 5 56 0 5
2s 6dk
IMDB
7.4
BU FİLM
35b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Haziran 2020

Bu film tavsiyesini aranızdan "Aşkın Küçükşehir" ve "Mustafa Kocael" izlemem için göndermişler. Kendilerine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Öncelikle filmimiz yaşanmış, gerçek bir olayı konu alıyor. Doğu Almanya'dan Batı Almanya'ya kaçmaya çalışan 2 ailenin gerilim dolu macerasını izliyoruz. "Gerilim" diyorum çünkü ailelerimiz kaçmak için "Balon" kullanmayı tercih ediyorlar ve alttan alttan ilerleyen nefis bir gerilim böylece başlıyor... Avrupa'dan böyle filmler çıktıkça Hollywood'un koca bir balon olduğu düşüncem giderek sağlamlaşıyor. Filmdeki atmosfer, renk, kurgu ve sahneler gerçekten başarılı. Hatta yer yer nefis dizi "Dark" havası da almadım değil... İşin özü Almanlar Dark'da olduğu gibi bu filmin de hamurunu gayet başarılı bir şekilde yoğurup fırına vermişler ve ortaya da bu leziz yapım çıkmış. Gerilimli kaçışlı, yaşanmış bir şeyler izlemek isterseniz bu filme mutlaka bir şans verin derim. Diğer gerilim filmi tavsiyelerim için de şuraya tıklayabilirsiniz. Aşağıya yorumunuzu mutlaka bekliyorum, hadi iyi seyirler! 

Balon - Balloon

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aşkın K.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Filmde hiçbir şey yok. Başı belli, sonu belli. Ama gerçek hikaye olması mı oyunculuklar mı anlamadan soluksuz izlettiriyor. İki saat boyunca yavaş yavaş yükselen tatlı bir gerilimle sert komünizm Doğu Almanya'sına yolculuk yapacaksınız. Film bitince kapatmayın çünkü gerçek fotoğrafları göreceksiniz. O zaman ne kadar iyi ve detaylı çekildiğini anlayacaksınız. Notu 7
Recep Ç.
31 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Film etkileyici ve heyecanlıydı. Çok beğendim. Mutlaka izleyin derim.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Gerçek bir hikaye olması sizi etkiliyor, gerilimi de iyi, güzel bir kaçış hikayesi. İzlemenizi öneririm.
DERYA B.
17 Haziran 2022
Çaylak
Doğu Almanya'nın despotluğundan kaçmaya çalışan bir aile. Bunu yaya yolu ile değil hava yolu ile denemeye çalışıyorlar ama acaba başarıyorlar mı? İzleyiniz ve 'iyi ki izlemişim' deyiniz efendim :)
batuhanreynolds
20 Şubat 2022
Filmi izlerken gerim gerim gerildim ama sanki ben sınırı geçmişim gibi hissettirdi, yani o kadar içine çekiyor.
SPOILER [GÖSTER]
Serkan B.
15 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Yakın tarihe kısa bir yolculuk.. Sahnelerde oyuncularla aynı heyecana kapılıyorsunuz, geçen yüzyılın ortalarında açılan yaralarla örülen duvarların, son çeyrekte nasıl yer ile yeksan olduğunu adeta gözler önüne seren ve yaşanmış bir film bu.
mamicillo
15 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmin ilk yarısı çok sağlam gerilmiştim. Özellikle insanların birbirlerini takip eden gözleri beni aşırı rahatsız etmişti. Sonuna gelince zaten beklendiği gibi oldu çok da şaşırmamıştım. Ama izlemekten keyif almadım dersem filme hakaret etmiş olurum.
Zeynep
10 Eylül 2021
Sıkı Üye
Film gerçekten başarılı olmuş, izlerken heyecanınızı hiç kaybetmiyorsunuz.
alone D.
17 Ağustos 2021
Çaylak
Oyunculuk kötü ve basit oynanmış, olay zaten gerçek olduğu için izlettiriyor, şiddetle tavsiye etmem ama tarih sevenler için merak uyandırıyor.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bu filmin değeri bilinmemiş burada bence gayet güzeldi. Biraz basit bir film olsa da gayet izlenebilir.
eraycoskun
27 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Başından sonuna kadar akıp götürdü film, son yarım saati için bile izlenir diye düşünüyorum. Puanım 7/10.
Daha fazla yorum11
balloon film konusuballoon konusu 2018alman filmi önerileriballon filmi konusuballoon film izlegerilim filmlerigerilim filmi önerileri 2020gerilim filmleri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.