Bıçaklar Çekildi 2019 tr-TR

Bıçaklar Çekildi (2019)

(Polisiye - Gizem)
2019
IMDB
7.9
(42) 4 195 0 5
190
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
42 Yorum
2s 10dk
IMDB
7.9
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
09 Mart 2020

Aranızdan "Mustafa Kocael" ve isimlerini yoruma bırakacağım 6 sevgili üyemiz, bu filmi izlemem için bana göndermiş. İlk gönderenin profilini yukarıya sabitliyor, kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum... Filmimiz, ünlü bir yazarın ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışan usta bir dedektifi ve ölümün yaşandığı malikanede yaşananları konu alıyor. Öncelikle oldukça renkli, yer yer keyifli ve bolca gizemli, tiyatrovari bir polisiye filmi izleyeceksiniz. Fakat filmi "Hafta Sonu Tadında" kategorimde tavsiye etmemden de anlayacağınız gibi bu film, o bildiğiniz bol gerilimli cinayet-dedektif filmlerinden değil... Filmin şahane bir oyuncu kadrosu var. Yani sağdan soldan sürekli tanıdık isimler çıkıp geliyor. Biraz bulmacalı gizem filmlerini seviyorsanız, e biraz da farklı bir şey izleyeyim diyorsanız bu filmi bir şans verin derim. Akıllardan çıkmayacak etkileyici bir yapım mı? Yani tam olarak değil ama hafta sonu izlenebilecek, seyir zevki yüksek bir film diyebilirim. Yorumlarınızı çok merak ediyorum, aşağıya bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Bıçaklar Çekildi - Knives Out

filmine yorum yap!
Alperen
30 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Bu kadar ince detaylı yazılmış ve sürükleyici bir senaryoya sahip nadir iyi polisiye filmlerinden. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım ve olayların ortasında buldum kendimi. Oyunculuklara zaten söyleyecek bir şey yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ahmet Ç.
26 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Keyifli, akıcı, güzel bir filmdi, sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Aslı B.
16 Mart 2023
Usta Yorumcu
Güzeldi beğendim. Oyuncular ve oyunculuklar iyi, çok kasmadan orta karar bir polisiye film yapmışlar. Spoiler yiyeceğim ama bıçağın şaka bıçağı çıkması... Hepsi mi şaka bıçağıydı denk mi geldi o havada kaldı, heyecan verici bir sahneydi, izlenir.
SPOILER [GÖSTER]
Özgür A.
20 Kasım 2022
Çaylak
İzlemesi keyifli bir film. Süprizlerle dolu, insanı şaşırtıyor.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Eğlendirici, eğlendirirken de sizi içine çeken, merak dürtünüzü gıdıklayan bir film. İzlenir bence.
Bahar M.
10 Haziran 2022
Çaylak
Keyifle izlenen, merak uyandıran bir film. Katil kim? izlerken düşünmeye sevk ediyor ve kendini tahminler yaparken buluyorsun. Tavsiye ettiğim filmlerden.
Gizem O.
23 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Kurgusuyla, müziğiyle ve temasıyla oldukça başarılı bir filmdi. Kesinlikle izlenmeyi hak ediyor.
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çok abartılacak bi film değil. Çerezlik. Ha bi de filmde aksiyonlu takip ve patlama sahneleri isteyenlerdenseniz bu film size göre değil.
Serkan B.
30 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Adeta bir sinema şöleni, su gibi akan 2 saati aşkın süresi ve diyaloglarıyla müthişti. Zaman ayırın ve sakin kafayla izleyin.
eraycoskun
01 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Sinema adına çok keyif aldığım bir filmdi. Gerçekten zekice hazırlanmış. Oyuncular çok iyi, işleyiş çok iyi. Mutlaka izlenmesi gerekenlerden.
Daha fazla yorum32
knives out konusuknives out izleknives out oyuncularknives out fragmanknives out yorumbıçaklar çekildi konusubıçaklar çekildi yorumbıçaklar çekildi filmi2019 filmleren güncel filmleren yeni filmlercinayet filmleripolisiye film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.