Ove Adında Bir Adam 2015 tr-TR

Ove Adında Bir Adam (2015)

(Dram - Komedi)
2015
IMDB
7.7
(8) 4 44 0 5
42
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Ocak 2018
Yaşlı, sert görünüşlü, sabahları penceresinden bakıp ''Bu belediye bu çöpü neden hala almadı?'' diye mırıldanan, huysuz mu huysuz bir adamımız var. Yalnız, adamımız günlerini belediye işlerinden daha çok eşini kaybetmenin üzüntüsüyle geçiriyor. Hatta o kadar ki, çeşitli şekillerde intiharlara bile kalkışıyor. Fakat intihar falan dedim diye hemen depresif, kasvetli bir hava canlanmasın gözünüzde. Aksine tüm bu girişimler size film içinde bir pencere daha açıyor ve film tamamen farklı bir hale bürünüyor. Özlem, çaresizlik, sevgi, aşk, mutluluk, espri ve hüznü tam olarak bu filmde elinizle koymuş gibi bulacaksınız. Uzun zamandır tadı damağımda kalan, bu kadar sıcak, bu kadar keyifli ve birden fazla farklı duyguyu bir arada yaşatan bir film izlememiştim. Siz de aşağıya yorumunuzu bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Ove Adında Bir Adam - A Man Called Ove

filmine yorum yap!
İsmail Ç.
28 Ocak 2023
Çaylak
İyi hissetmek istiyorsanız izleyebilirsiniz. Sert bir mizaç, güzel bir kalp.
Büşra Ö.
29 Ağustos 2022
Çaylak
Filmin bi yerde "Hayata Röveşata Atan Adam" diye çevrildiğini görünce ne saçma isim diyip güldüm :) Rastgele açtım, çook beğendim, kesinlikle izleyin ya.
Gizem O.
17 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Huysuz ve koca yürekli ihtiyar Ove... Hem güldüren hem de duygulandıran bir filmdi. Gerçekten hafta sonu tadındaydı.
eraycoskun
08 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Film çok farklı bir şekilde kendini sevdirdi. Şöyle biraz durağan ve biraz da keyiflendiren bir şey arıyorsanız bu film ilacınız olabilir.
White_Way
09 Mart 2021
Çaylak
Durağan ilerlese de asla sıkmayan, müthiş keyifli bir film. Özellikle klasik Avrupa insanının doğu insanına olan ön yargısını ve karşılıklı iletişimle bu ön yargıların nasıl kırılabileceğine dair güzel anlar sunuyor. Özellikle intihara meyilli bireylere mutlaka izletilmeli. İsveç yapımı ve Fredrick Backman’ın romanında uyarlama. İyi seyirler.
Miraç I.
23 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Hem ağladım hem güldüm. Film farklı bir şekilde kendini izlettiriyor. Gerçekten güzeldi.
katilcivciv
17 Nisan 2020
Sıkı Üye
Filmin kas gevşetici etkisi var, kesinlikle izlenmelik bir film.
Zero Cool
12 Şubat 2018
Çaylak
İlkeleri olan, sert, inatci, asik, kocaman yurekli, durust bir adamin hikayesini anlatan çok tatlı bir isvec filmi… size hem kahkaha attıracak aynı anda da yüreğinizin en derinine dokunacak sahnelere sahip…mutlaka izlemelisiniz çünkü an be an içinize işleyecek..

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.