Bu Son Saatler 2014 tr-TR

Bu Son Saatler (2014)

(Dram - Bilim Kurgu)
2014
IMDB
6.4
(8) 3 31 0 5
20
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
26b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Temmuz 2019

Küçüklük yıllarımdan beri aklımda birçok uçuk film fikri döner durur. İşte bunlardan biri de "Ya kıyamete saatler kalsa ve biz bunu bilseydik? Nasıl davranırdık? Neler yapardık? Ailem ne durumda olurdu?" gibi soruları konu alan bir kıyamet filmi fikriydi. Ve yıllar sonra öğreniyorum ki, bu çılgın konu 2014 yılında bir filmde işlenmiş. İşte bu filmimiz, benimle birlikte pek çok insanın aklına gelen bu çılgın fikri konu alıyor. Yok oluşa 12 saat kala insanların neler yaşadığını, neler yaptığını, ne durumda olduklarını görüyoruz. Tüm bu karmaşanın ortasında da bir adam, kaybolan bir kızı, babasına götürmeye çalışıyor. Kurtulma ümidiyle sığınaklara inenler mi, evini alüminyum folyo ile kaplatanlar mı, görebileceğiniz tüm çaresiz ve uçuk yöntemler bu filmde var. Film beni tatmin etti. O çaresizlik, o gerilim tam olarak içime işledi. "Ben olsam ne yapardım?" diye düşünüp durdum. Oyuncu kadrosu da gayet iyi. Bu arada filmimizde birçok +18 sahne de mevcut, peşin peşin söyleyeyim de sonra kulağımı çınlatmayın. Yorumunuzu çok merak ediyorum, mutlaka aşağıya yazın. E hadi tadını çıkarın!

Bu Son Saatler - These Final Hours

filmine yorum yap!
Mustafa
03 Mart 2023
Usta Yorumcu
Film, konusuyla beni heyecanladırsa da işlenişi çok sıkıcı ve tekdüzeydi. Bu tarz filmler içinde izlediğim en kötü filmlerden biri oldu ne yazık ki.
engin A.
26 Aralık 2021
İzlenecek film sıralamasında oldukça sonlara koymanız gereken bir film. Film anlatmaya çalıştığı konuyu, kurguyu seyirciye veremiyor. Filme giremiyor insan. Bu nedenle olsa gerek, aralıklı olarak 2 günde bitirdim filmi. Yorum yapanların kararsız kalma nedeni bu: konu iyi ama film isteneni veremiyor. Ben net fikrimi vereyim: film kötü.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Biraz basit işlendiğini düşünüyorum. Abartmaya gerek yok, orta halli güzel bir filmdi. İzlenmezse bir şey kaybettirmez yani.
Tuanna C.
22 Şubat 2021
Sıkı Üye
Orta halli bir filmdi. Boş vakitte izlenir öyle aman aman bir şey değildi. Ben beğendim şehsen.
FuaT
17 Aralık 2020
Sıkı Üye
Boş vaktiniz varsa izleyin ama Kaan'ın dediği gibi +18 sahneler var ve bence gereksiz şekilde fazla. İşlediği konu güzel sırf bu yüzden izledim.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Film kötü değil ama sanki bir şeyler eksik. Abartısız bir film bu güzel bir şey ama anlamadığım bir eksiklik var filmde. Bu arada filmin ismini ve afişini çok beğendim. Galiba bu isimde bir filmden beklentim daha yüksek olmuş olabilir. Neyse, zaman geçirmelik film ayrıca konusu da güzel. İyi seyirler.
Barbaros K.
28 Mart 2020
Çaylak
Doğacağın zamanı bilmeden doğarsın fakat öleceğin zamanı bilmek güzel bir şey. Filmin konusu dikkat çekici.
Aytek S.
20 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
Açıkçası hiçbir fikrim yok beğendim ama beğenmedim gibi de, güzeldi ama değildi gibi de... nedenlerini bile anlamadım garip bir film gibi geldi bana, ortalama.
these final hours konusuthese final hours izlethese final hours yorumlarthese final hours oyuncularkıyamet filmlerikıyamet konulu filmlerdünyanın sonu filmleribu son saatler filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.