Çıldırış 2005 tr-TR

Çıldırış (2005)

(Gerilim - Gizem)
2005
IMDB
7.1
(17) 4 103 0 5
98
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
06 Şubat 2018
Filmimiz, savaş sırasında başına ciddi bir darbe alan bir askerin evine dönüşü ile başlıyor. Adamımız, hafıza kaybı yaşıyor. Fakat kimsesiz olduğu için de bu nöbet anlarında ne yapacağını bilemiyor. Bu yüzden de doğduğu yere doğru gitmek için otostop çekiyor ve beyninizi jelibon kıvamına getirecek filmimiz böylece başlıyor ve bir adamın hayal ile gerçek arasında gidip gelmesine şahit oluyoruz. Temposunu hiç bozmadan, baştan sonra sizi alıp götüren ve götürürken de ''N'oluyo lan?'' dedirten nefis bir film izleyeceksiniz. Kendinizi bu hikayeye bırakın, göreceksiniz ki bir bakmışsınız filmin sonuna gelmişsiniz. Biraz karmaşık gelecektir kabul, fakat ilk yarısını atlatırsanız ikinci yarısında bazı taşlar yerine oturacaktır. Hadi şimdi tadını çıkarın!

Çıldırış - The Jacket

filmine yorum yap!
Alperen
17 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Dürüst olmak gerekirse izledikten sonra basit bir bilim kurgu filmi sanıp beğenmemiştim ama daha sonra film hakkında hazırlanan analizlere göz attıktan sonra çok fazla detay kaçırdığımı ve ince ince işlenmiş mükemmel bir psikolojik gerilim filmi olduğunu anladım. Oyunculuklar zaten müthiş. Sakin bir kafayla pür dikkat izlemenizi tavsiye ederim.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Puanı fazlaydı. Aşırı sıkan bi film ve gereksiz uzatılmış.
sıla ö.
25 Şubat 2022
Sıkı Üye
Film aşırı yoğun, piskolojik şeyler ve anlaması zor şeyler içeriyor. Karman çormanlığı çok iyi birleştirilmiş bir film ve farklı görüşlere de açık bir film. Filmin yönetmeni John Maybury de ''İzleyicilerin bu filmin ne olduğuna dair kararlar almasını istiyorum” diyerek açık uçları bizim tamamlamamızı istemiş filme böyle de bakmak lazım.
EBU ALENDER
25 Şubat 2022
Çaylak
Çok güzeldi film, oyunculuklar da çok iyiydi bence..
Filmmath
14 Ekim 2021
Çaylak
Çok iyi film, sonuna kadar izlemeniz lazım her şeyi anlayacaksınız. Oyunculuklar da cabası..
Kaan A.
28 Haziran 2021
Sıkı Üye
Adrien Brody ve Keira Knightley, castı için bile izlenir. Her ne kadar sonunda mutlu son olsun diye bir iki mantık hatası yapılmışsa da güzel bir filmdi.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Gerçekten de çok başarılı, neler olup bittiğini sonradan anlıyorsunuz. Bayıldım.
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Kesinlikle sakin kafa ve sabırla izlemeniz gereken bir film.
Tuanna C.
01 Mart 2021
Sıkı Üye
Başlarda ne olduğunu anlamasam da ortalara doğru her şey rayına oturuyor. Müthiş bir psikolojik gerilim filmi. Bana göre puanı 8.6!
Gökçen Y.
26 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Başlarda kafa karıştıran ama sonra doğru toparlayıp sizi içine çeken bir film bu. İlginçti, bir şans verilebilir.
Daha fazla yorum7
the jacket filmi konusuthe jacket filmi yorumlarthe jacket filmi oyuncularıçıldırış filmi konusubeyin yakan filmlersenaryosu beyin yakan filmleretkileyici film önerilerifilm tavsiyeleriadrien brody filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.