Denizlerdeki Komplo 2021 tr-TR

Denizlerdeki Komplo (2021)

(Belgesel)
2021
IMDB
8.3
(5) 5 29 0 5
29
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 30dk
IMDB
8.3
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Mart 2021

Bu belgesel film, iyi bir belgesel çekme umuduyla yola çıkan başarılı bir gencin, tüm dünyayı gezerek 'okyanus canlıları' konusunda ortaya çıkardığı büyük bir suç ağını konu alıyor. Adamımız deniz canlılarının güzelliğinden falan bahsetmeye çalışırken karşılaştığı acı manzaralar, insanoğlunun okyanusları ne denli vahşice kullandığını çarpıcı bir şekilde bizlere gösteriyor... Bu yapım beni gerçekten etkilemeyi başardı. Çoğumuzun "Birileri mücadele ediyordur muhakkak..." diye düşünerek hiçbir adım atmadığımız bu acı olay büyük bir felakete doğru gidiyor. Sizden istediğim; 1 buçuk saatlik bu yapımı önce siz izleyin, sonra da çevrenizdekilere tavsiye edin. Hemen akabinde de daha önce tavsiye ettiğim şu yapımı, şöyle ailece bir güzel izleyin. İzleyin çünkü başka bir dünya yok... Yorumlarınızı aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi iyi seyirler! 

Denizlerdeki Komplo - Seaspiracy

filmine yorum yap!
ayten Y.
12 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Dünyaya, tabiata, canlılara o kadar zarar veriyoruz ki, sıradaki büyük yok oluş kesinlikle bizim elimizden olacak. Değiştirebilir miyiz, belki evet ama hepimiz kendi hayatımızla bu kadar meşgulken bu umursamadığımız ufak detaylar sonraki nesillere yaşanacak dünya kalmamasına sebep olacak. Mutlaka izleyin.
Aylin K.
11 Temmuz 2021
İzlediklerinizden rahatsız mı oldunuz? olmalısınız da. Çünkü sadece denizlerde değil; karada ve havada pek çok canlı bu şekilde pek çok amaçla (damak, kozmetik ve kıyafet zevkimiz... gibi nedenlerle) katlediliyor. Her canlının yaşama hakkı vardır. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız, yapabileceğiniz en iyi şey hayvan sömürüsüne son vermek yani vegan olmaktır. Onları tüketmeden de yaşamak mümkündür. Bu endüstriye destek olmamalısınız, hem onların yaşam hakkı hem de ekoloji için.
Aşkın K.
12 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Ekolojik yaşama yapılan insan tahribatını gözler önüne seren müthiş bir belgesel. Normal bildiklerimizle başlayıp aslında buz dağının görünmeyen kısmını anlatmışlar. Hatta bence şu yaşadığımız pandemiye kadar varan bir kelebek etkisi bu... Mutlaka izlenmeli.
Ozan K.
26 Mart 2021
Sıkı Üye
Kan dondurucu. Belgesel ekibinin verdiği, gerçekleri göz önüne sürme uğraşı çok etkiledi beni. Ekolojik sisteme verdiğimiz zarar anlatılamaz. Umarım kendi üzerimize düşen şeyleri yapıp daha büyük örgütlerin bu tarz kıyımlara engel olması için bir kıvılcım çıkartırız.
Nihat Ü.
26 Mart 2021
Sıkı Üye
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama filmsiz kaldığımız şu pandemi döneminde çok iyi belgeseller çıkmaya başladı. Bence kesinlikle bu da onlardan biri. Ben dün izledim, Kaan bugün tavsiye etmiş ama etmeseydi de mutlaka bu hafta sonu bu film burada tavsiye edilecek mi diye girip bakardım. Eline sağlık kaan.
seaspiracy konususeaspiracy yorumseaspiracy netflixdenizlerdeki komplo konusudenizlerdeki komple yorumnetflix belgeselleri2021 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.