Derin Sular 2020 tr-TR

Derin Sular (2020)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2020
IMDB
6.2
(19) 3 102 0 5
68
34
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
1s 35dk
IMDB
6.2
BU FİLM
40b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Mart 2020

Filmimiz, Japonya ve Endonezya'nın tam ortasında bulunan ve 11 kilometrelik derinliği ile dünyanın keşfedilen en derin çukuru olan Mariana Çukuru'na yapılan bir sondajı ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Petrol ve türevi kaynaklar için çukurun tabanına bir sondaj yapılıyor ve işte filmimiz de, o istasyonda yaşanan bir kaza sonucu hayatta kalma savaşı veren personele odaklanıyor... Öncelikle film beni germeyi ve "Ne olacak?" diye peşinden sürüklemeyi başardı. Derin okyanus ve uzay... Birbirine çok benzeyen bu iki ortamda yaşananları konu alan filmlerin hastasıyım. Üstelik bir de bilim kurgunun yanında işin içinde iyi de bir gerilim varsa tadından yenmiyor... Açıkçası bu filmin fragmanını ilk izlediğimde çok heyecanlanmış fakat kadroda Kristen Stewart'ın olduğunu görünce de biraz geri adım atmıştım. Fakat Kristen beni şaşırtmayı başardı. Filmde hiç eğreti durmamış. Bu arada kapalı alan korkusu olanlar varsa, bu film onları biraz zorlayabilir, uyarayım. Karanlık bir ortamda izlerseniz daha çok tat alacağınız bu filmi izledikten sonra sever ve aynı kıvamda bir şeyler daha ararsanız okyanus altında yaşanan gizemli olayları işleyen şu tavsiyeme de bakın derim. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Derin Sular - Underwater

filmine yorum yap!
Enteresan Filmler
28 Mayıs 2023
Çaylak
Ooo bu filme kötü diyenler olmuş. İnanamıyorum. Muhteşem bir gerilim. Ayrıca Kristen Stewart oyunculuk konusunda nasıl geliştiğini bu film ile gözler önüne seriyor.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Film, çoğu kişinin yerdiği kadar kötü değil, şans vermeye değer gördüm ben. Bilim kurgu içeriğini filme nedense çok oturtamadım. Sadece hayatta kalma mücadelesi ile bıraksalardı ve film senaryosunu buna göre geliştirselerdi sanki daha iyi olabilirmiş gibiydi.
Gizem O.
19 Şubat 2023
Sıkı Üye
Yorumlarda bahsedildiği kadar kötü değildi, boş zamanınızda 'çerezlik' olarak izleyebilirsiniz.
Ayhan B.
13 Eylül 2022
Usta Yorumcu
Kötüye kötü demek insanlık vazifesidir, biz de yerine getirelim; zaman kaybı tabiri bile az gelir bence.
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Eğer canınız sıkılıyorsa oturun bu filmi izleyin, pek de vakit kaybı sayılmaz kendine baktırıyor ama mükemmel diyemem 5/10
Dilruba Ö.
29 Ağustos 2021
Çaylak
Sonunda kızın kurtulmasını beklerdim ama film iyiydi.
SPOILER [GÖSTER]
Axinel
04 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Sonu biraz garip olsa da farklı senaryosu ile izlettirdi.
Mathilda9
31 Mart 2021
Sıkı Üye
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerdendi, vakit kaybı :(
ayten Y.
25 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Kendisini izletti ama keyif vermedi. Daha iyi hayatta kalma filmleri var. Konusu iyi ve belki işleyişi de fena değil ama senaryo yarım gibi.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Kristen ablamızın oynadığı bir film. Hala keşfedilmemiş olan okyanus tabanları bende sürekli merak uyandıran yerlerdir ama bu yapım iyi olmakla basite kaçmak arasında sıkışıp kalmış bence... "The Meg" izleyin, en azından Jason abimizi izlersiniz.
Daha fazla yorum9
underwater konusuunderwater film konusuunderwater yorumlarunderwater film yorumlarıunderwater izleunderwater oyuncularunderwater 2020 filmiderin sular filmiokyanus filmlerigerilim filmleri2020 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.