Don't Look Up 2021 tr-TR

Don't Look Up (2021)

(Komedi - Bilim Kurgu)
2021
IMDB
7.3
(22) 3 112 0 5
88
24
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
2s 25dk
IMDB
7.3
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
24 Aralık 2021

Filmimiz, gezegenimize doğru hızla yaklaşan dev bir göktaşını keşfeden ve bunu tüm dünyaya anlatmaya çalışan 2 bilim insanını ve dünyanın bu olaya olan bakış açısını konu alıyor. Bilim insanlarımız kapı kapı gezip "Bir cisim yaklaşıyor!" derken Amerika başkanı da dahil, insanlar olayın pek farkına varamıyor... Öncelikle birçok ünlü isimden oluşan oyuncu kadrosuyla merakla beklediğim bir Netflix filmiydi bu. Beklentimi tam olarak karşıladı mı? Pek sayılmaz... Fakat izlenir mi? Bence mutlaka izlenmeli. Çünkü filmin anlatmak istediği bir şeyleri var. Geçtim dev oyuncu kadrosunu, sadece bu mesajı alabilmek için bile bence izlenmeli. 2 saatten biraz fazla süresine pek aldırış etmeden, şöyle rahat kafayla izleyin derim. Bazı sahneler absürt gelebilir, fakat filmin size anlatmak istediği de tam olarak bu, unutmayın... Ayrıca film hakkında yazdığım şu kısa ve öz içeriğe de bir göz atın derim... Yukarıda söylediklerimi göz önüne alarak izleyip gelin ve yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, e hadi tadını çıkarın! 

Don't Look Up - Don't Look Up

filmine yorum yap!
Gizem O.
12 Nisan 2023
Sıkı Üye
Verdiği mesajlarla oldukça başarılı bir filmdi. Değindiği konular günümüzün en büyük sorunlarından biri. Yine de izlerken sıkıldığım dakikalar oldu ve bazı kısımlarını atladım...
Mustafa
18 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Film genel olarak ortalama ve yer yer eğlenceliydi. Cep telefonu ve daha sonrasında gelen sosyal medya çılgınlığını çok iyi biçimde eleştirmiş. Ayrıca o general neden yiyecek içecek ücretsiz olmasına rağmen 10 dolar aldı? :)
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Filmin verdiği mesajlar yeter bence. Ayrıca eğlenceli de... Niye bu kadar çok kişinin beğenmediğini anlayamadım.
sarekra
08 Eylül 2022
Çaylak
Film popüler olmadan ilk çıktığında izlemiştim o yüzden bir beklentim yoktu ve sevmiştim, çoğu kişi ön yargıyla izleyip beğenmiyor olabilir ama birçok konuya değinmesi, verilen mesajlar, oyuncu kadrosu vb. güzeldi, izlenir.
Rabia I.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Film bana çok hitap etmedi. Durağan buldum biraz. Mesaj olarak çok başarılıydı.
ayten Y.
18 Mart 2022
Usta Yorumcu
Ben bu filmi çok eğlenceli buldum. Evet aşırı etkileyici değil ama bence eğlenceli. Basit ve çerezlik gibi dursa bile güçlü göndermeleri vardı. Bence mutlaka izleyin.
serkan ö.
26 Ocak 2022
Çaylak
İyi giydirmeleri bulunan iyi bir film. Kapitalizm yine her şeyin üstünde maalesef.
Elis
15 Ocak 2022
Çaylak
Her şey harika. Konusu, işleyişi, oyuncu kadrosu... İşin kötü tarafı bu filmin hiçbir şeyi değiştirmeyeceği.
Ercan V.
15 Ocak 2022
Çaylak
Ders çıkarılması gereken ve günümüzü çok iyi özetleyen çok güzel bir yapıt olmuş. Kadroya ve oyunculuğa zaten laf söylenemez.
Hypatia
14 Ocak 2022
Sıkı Üye
Olaylar karşısında gözümüzü kulağımızı nasıl kapattığımızı, yaşananlara nasıl sırtımızı döndüğümüzü anlatmış. Sadece bir tık daha vurucu olsa iyi olurdu
Daha fazla yorum12
dont look up film konusudont look up konusudont look up film yorumdont look up filmi yorumdont look up izlefilm önerisi netflixen yeni netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.