Finch 2021 tr-TR

Finch (2021)

(Dram - Bilim Kurgu)
2021
IMDB
7
(14) 4 59 0 5
56
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 55dk
IMDB
7
BU FİLM
9.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Kasım 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan Yiğit ve "Aşkın Küçükşehir" izlemem için göndermiş, ikisine de teşekkür edip konumuza geçiyorum... Filmimiz, bitip tükenen bir dünyada felaketler sonrası hayatta kalmayı başarmış bir adamı, köpeğini ve üzerinde çalıştığı bir robotu konu alıyor. İşte biz de bu üçlünün yol hikayesini izliyoruz... Öncelikle bu filmde biraz Chappie, biraz da I am Legend filmi tadı alabilirsiniz. Fakat onlar gibi "Bilim Kurgu" kısmı pek ağır basmadığından bu filmi size Hafta Sonu Tadında kategorimizde tavsiye etmeyi daha uygun buldum. Bir adada sadece bir voleybol topuyla bile oscarlık performans sergileyen Tom Hanks, burada da filmi taşıyor. Bilim kurgu değil de sakin ve içinde bir robot da olan bir yol hikayesi izlemek isterseniz bu güncel film tam sizlik olabilir. Film benden geçer not almayı başardı... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Finch - Finch

filmine yorum yap!
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Tam bir hafta sonu tadında filmi! Tom Hanks için izledim, iyi ki de izlemişim, mesajlar barındıran yüzümü gülümseten hoş bir filmdi.
widight
24 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Tom Hanks oyunculuğu yine zirvelerde... izlemeyenlere izlettirin, güzel, boş vakitte izlenecek bir film.
Bayram S.
19 Mayıs 2022
Kaliteli bir filmdi. Bazı yerlerde geriyor, bazı yerlerde hüzünlendiriyor bazı yerlerde de güldürüyordu açıkcası. Hoşuma gitti.
Gizem O.
08 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Ah Jeff.. ekrana girip sana sarılasım geldi içimi yumuşacık yaptın. Tom Hanks yine bildiğimiz gibi, adam yapıyor bu işi. İzlenmeyi kesinlikle hak ediyor.
pinkdreams
20 Ocak 2022
Çaylak
Bazı oyuncular var ki potansiyellerinin ötesinde.. İzleyiciye ulaşacak senaryoların kokusunu 100 kilometreden alabilecek özel bir yeteneğe sahipler... Tom Hanks de bence tam o kategoride yer alan aktörlerden, ismini görmemle konusuna bakmaksızın filmini izlemeye başlamam bir oluyor.
safiye K.
07 Ocak 2022
Güzel bir filmdi. Gelecekte olabilecek bir senaryoyu izlemek keyifliydi.
Genel İzleyici
19 Aralık 2021
Çaylak
Aileyle izlenebilecek güzel bir bilim kurgu. Aksiyon tam var olacakken, olmuyor. Az kişiyle güzel işler çıkarılmış. Sıkılmadan izliyorsunuz. Not: Dram içerir.
serkan ö.
11 Aralık 2021
Çaylak
Güzel film. Biraz wall-e, biraz da ben efsaneyim filmlerine benziyor... Kesinlikle sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. e Kaan'ın tavsiyesinde de varsa. İzlenmeli zaten.
Miraç I.
29 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Filmi beğenerek izledim, az ve öz kadrosuyla gayet iç ısıtan kendinden sonra arkasında bırakacağı canlıyı düşünen bir insanın çabasını izledim çok da beğendim.
Mustafa K.
16 Kasım 2021
Çaylak
Bazı sahnelerinde aksiyonvari bir an bekledim ama gelmedi. Onun haricinde dram olarak güzel işlenmiş bir film.
Daha fazla yorum4
finch konusufinch film konusufinch film yorumfinch filmi2021 film önerileridünyanın sonu konulu filmlerrobot filmleriaile filmiaile filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.