Geçmişten Gelen 2015 tr-TR

Geçmişten Gelen (2015)

(Gerilim - Dram - Gizem)
2015
IMDB
7.1
(18) 4 75 0 5
63
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Mayıs 2018
Bu filmi aranızdan "Müberra" bana tavsiye etmiş, kendisine teşekkür ediyor ve filme geçiyorum. Filmimiz, düzenlerini yeni yeni kurmaya çalışan evli bir çiftin başından geçenleri konu alıyor. Çiftimizin hayatında her şey normal bir şekilde giderken geçmişten gelen bir lise arkadaşı tüm olayların ortasına PAT diye giriveriyor ve yer yer geren, yer yer de deli gibi merak ettiren sahneler böylece başlamış oluyor... Açıkçası filmin atmosferi beni fazlasıyla germeyi başardı. Senaryonun yavaş yavaş ilerlemesi de gizemi doruk noktaya çıkardı ve tam anlamıyla 90'a çaktı. Pek vurdulu kırdılı sahneler aramasın gözleriniz. Şahane bir senaryo izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Geçmişten Gelen - The Gift

filmine yorum yap!
Recep Ç.
23 Eylül 2023
Sıkı Üye
Ders niteliğinde güzel bir filmdi. Buna benzer, hatta daha çılgınca bir film izlemek isterseniz; OLDBOY 2013.. Amerikan yapımı filmi mutlaka izleyin derim. İzlenmesi gereken bir yapıt bence.
Ayhan B.
28 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Finali muazzam, öyle benim aklıma geldi diyenlere takılmayın bulmak zor ama güzel film mutlaka izleyin, listenizde olacak tarzdan.
Umur E.
01 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
İnsanları tanıma ve güvenme konusunda sizi şüpheye düşürebilmeyi başaracak bir film ama fazla durağan.. Ben izlerken sıkıldım.
Mustafa
01 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Oldukça durağan ilerledikten sonra sondaki sahnelerle kurtardı. Çok iyi bir film değil ama yoklukta gideri var.
dwaekki W.
08 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Senaryosu çok iyi fakat biraz sıkıldım. Ama yine de merak ettirdiği için izlemeyi bırakmadım. Sonu bi tık tahmin edilebilirdi. İzlenilebilir bir film.
Seçim S.
22 Ekim 2021
Çaylak
Konu gayet iyi aslında fakat oyunculuklar ve işleniş daha iyi olabilirmiş. Evet yer yer sıkıcı ilerliyor film fakat bitiyor. Ama ne bileyim pek keyif falan da almadım.
gözleri yaşlı
03 Nisan 2021
Çaylak
Sıkıcıydı fakat hemen izlenip bitirilebilecek türden. Akıyor.
eraycoskun
26 Mart 2021
Usta Yorumcu
Evet film genel olarak sıkıcı ilerliyor fakat olayların ritmi alıp götürüyor. Ders çıkarılacak türden. Bu filme bir şans vermelisiniz.
Zeynep D.
20 Aralık 2020
Çaylak
Filmde gerilim ve gizem var. Sağlam da bir senaryo var... Bence güzel bir mesaj da var, yukarıdaki tavsiye metninde yazanların hepsine katılıyorum güzel filmdi.
Sena B.
18 Aralık 2020
Az önce filmi bitirdim. Gerçekten kendine bağlayan, başlarda yavaş tempolu ilerlemesine rağmen daima merakınızı alevli tutan bir yapım. Oyunculuklar çok başarılıydı. İzledikten sonra “ne izledim ben şimdi” demiyorsunuz ama filmden güzel dersler çıkarılabileceğini söyleyebilirim.
Daha fazla yorum8
the gift filmithe gift filmi izlethe gift filmi konusuthe gift filmi konusugeçmişten gelen 2015the gift 2015etkileyici filmleretkileyici film önerileri2015 film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.