Hotel Ruanda 2004 tr-TR

Hotel Ruanda (2004)

(Dram)
2004
IMDB
8.1
(11) 4 73 0 5
72
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Aralık 2017

Film, 1994 yılında Ruanda'da ''Hutu'' ve ''Tutsi'' isimli iki etnik grubun arasında çıkan çatışmayı konu alıyor. Etkileyici filmimiz bölgedeki zincir bir otelde müdürlük yapan bir adam üzerinden ilerliyor. Kargaşanın çıkmasıyla dış dünya ile bağlantılı olduğu için tek güvenli yer olan otel, tam bir sığınak haline geliyor. İyi kalpli adamımız ise masum insanları kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Filmi izlerken baştan sonra birçok sahnede etkilendim, yumruğumu sıktım. Sizi de derinden etkileyeceğini düşünüyorum. Bu tavsiyemi "Tadını çıkarın" diye bitirmiyorum, sadece odaklanın ve izleyin.

Hotel Ruanda - Hotel Rwanda

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
09 Eylül 2023
Sıkı Üye
Ne kadar üzücü ve lekeli bir olay, filmde olay tam anlatılmamış olsa da, farklı bir bakış açısından baksa da yine güzel ve etkileyiciydi.
Aerona
19 Ağustos 2022
Bugün hala bendeki etkisini yitirmeyen nadir biyografi filmlerinden... Kesinlikle izleyin.
Mustafa
21 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Soykırım temalı, duygu yüklü bir filmdi. Yer yer gerildiğim anlar da oldu. Dünyanın katliamlarda kulaklarını nasıl tıkadığını yine yüzümüze tokat gibi çarptı.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Liseye giderken öğretmenimiz izlettirmişti koskoca sınıf çıt çıkmadan izlemiştik.. Biz çok beğenmiştik, tavsiye ediyorum izlenmeli.
Kaan A.
11 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Ruanda katliamı, yakın tarihimizin kara lekelerinden birisi. Her ne kadar filmde bir nevi kahramanlık hikayesi anlatılıp mutlu sona(!) bağlansa da yetersiz bir film. Katletmekten yorulup kendileri dinlenirken öldürecekleri kimseler kaçmasın diye aşil tendonunu kesen manyakları nasıl sinemaya uyarlayabilirsin, orası da muallak. Ayrıca filmde bazı gerçekler de ne yazık ki hollywood tarafından çarptırılmıştır.
İrfan K.
01 Temmuz 2021
Oyunculuklar çok iyi değildi ama izlenebilir tabii ki.
Enis Y.
11 Temmuz 2020
Çaylak
İnsanı kederlendiren bir film. Güzel film ama izlemeyin kardeşim, durduk yere canınızı sıkıyor. Tabi şaka bir yana kesinlikle unuttuğumuz insanlığımızı hatırlatan bir film, izleyin derim.
Serhat
10 Nisan 2020
Sıkı Üye
Çok güzel film, mutlaka izlenmeli.
yeşim D.
01 Eylül 2019
Çaylak
Çok acı bir hikaye, çok güzel bir film, mutlaka izlenmeli
rıdvan K.
22 Kasım 2018
Sıkı Üye
mükemmel, insanlığın sorgulandığı bir film. başı hafif durağan geçiyor ama sonrasında film çok güzel bağlıyor kendisine,
Daha fazla yorum1
hotel ruanda konusuhotel ruanda izlehotel ruanda oyuncularetkileyici filmleren iyi film önerilerien iyi film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.