Kapı 2009 tr-TR

Kapı (2009)

(Gerilim - Dram)
2009
IMDB
6.7
(11) 4 32 0 5
29
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Ağustos 2018
Uzun zamandır "Beynimi Yaksın" kategorime bir şeyler ekleyemiyorum diye yakınıyordum ki aranızdan "Mustafa" bana bu filmi tavsiye etti. Kendisine teşekkür edip hemen filme geçmek istiyorum. Şimdi filmimiz, benim de burada severek tavsiye ettiğim bir konu olan "Paralel Evren" olayını işliyor. Eşi ve çocuğuna yeterince ilgi göstermeyen bir aile babamız var. Bir gün bu ailenin küçük kızı feci şekilde hayatını kaybedip, anne de suçu adamda bulunca baba tam anlamıyla mahvoluyor. Fakat yıllar sonra birden karşısına bazı şeyleri düzeltme fırsatı çıkıyor ve işte beyin yakan bir macera böylece başlıyor... Öncelikle vurdulu kırdılı ya da çok hüzünlü bir film beklentiniz olmasın. Film gayet sakin ilerliyor. Fakat ilerledikçe de sizi iyice kendisine kilitlemeyi başarıyor. Ha bu arada film, bir Türk romancı olan Akif Pirinçci'nin eserinden sinemaya aktarılmış. Bu detayı da verdikten sonra uzun ama dikkat çeken bir film izleyeceğinizi söylüyor ve başka tavsiyeler getirmek için aranızdan ayrılıyorum. E hadi tadını çıkarın!

Kapı - Die Tür

filmine yorum yap!
Pinkmoon
07 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Güzeldi, bu zamana kadar neden gözümden kaçmış acaba...Sonlara doğru daha egzantirik oldu, keşke böyle bir kapı olsaydı.
serdar ş.
16 Haziran 2022
Çaylak
Bence gayet güzeldi, farklı bir film, izlemeye değer.
ayten Y.
29 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Mads Mikkelsen ve "Beyin Yakan" kategorisi için izledim ama ben pek beğenmedim. Öncelikle konusu çok iyi ama bana göre hiç iyi işleyememişler. Bende izlerken merak uyandıramadı, hep bir kelebek etkisivari karışma bekledim ama tekdüze ilerledi ve bitti.
Bedia
05 Nisan 2021
Sıkı Üye
Bence gayet güzeldi, farklı bir film, izlemeye değer.
Yigittheripper
01 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Mads Mikkelsen varsa o film izlenir ben de o yüzden izledim zaten fena değildi film ama daha iyi beyin yakan filmler de var tabi ki.
Gökçen Y.
13 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Enteresan bir filmdi, beğenip beğenmemek arasında kaldım :)
gökhan A.
29 Mart 2020
Çaylak
Oyunculuklar berbat ama kurgusu güzel. Tavsiye ederim.
Erdem A.
22 Şubat 2020
Usta Yorumcu
Şimdi Paralel Evren falan tamam da şu ikinci evrenin bölge amiri tipli, şişko abinin film sonlarına doğru üzerine süratle gelen arabanın üstüne zıplaması ve baş rolün otuz küsur kırığı olmasına rağmen bana mısın dememesi biraz saçma geldi :D Bir de son sahnelerde iki annenin de kızını korumaya çalışması ve birbirlerine anlayış göstermesi, bu tarz bir fantastik filmde beklenmeyen ancak yerinden ve duygusal bir sahne olmuş.
SPOILER [GÖSTER]
Aytek S.
27 Nisan 2019
Usta Yorumcu
uzun süre sonra "hadi canımm" deyip, akışını kestiremediğim, sonunu merakla beklediğim ender filmlerden biri oldu bu.
Özlem Ç.
07 Nisan 2019
Sıkı Üye
Daha önce izleyip bayıldığım bu filmi burada görmesem şaşırırdım. Muhteşem, izleyin, izlettirin.
Daha fazla yorum1
die tür filmidie tür filmi konusukapı filmifilm önerileribeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerimads mikkelsen filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.