Kutup Macerası 2006 tr-TR

Kutup Macerası (2006)

(Macera - Aile)
2006
IMDB
7.3
(6) 5 34 0 5
34
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
02 Mart 2021

Bu tavsiyeyi aranızdan Songül Orak, Buket Duman ve Nazlı izlemem için göndermiş. İlk gönderenin profilini sabitliyor ve konumuza geçiyorum. Filmimiz, Antarktika'nın buz gibi havasında çıkılacak bilimsel görevlere bir nevi 'şoförlük' yapan, işinde başarılı bir adamı ve onun canı gibi sevdiği kızak köpeklerini konu alıyor. Yaklaşan büyük bir fırtına, onunla köpeklerinin arasına giriyor ve işte böylece yer yer hüzünlü, yer yer de ekrandan çıksa da şöyle bir sevsem diyeceğiniz aşırı tatlı köpeklerin olduğu bir macera böyle başlıyor... Öncelikle 2013'te aramızdan ayrılan bir başrolü olması nedeniyle filmi izlerken bir de Paul abimiz için hüzünlendiğimi söyleyebilirim... Film, ailece hatta çocuklarla izlenecek keyifli bir hafta sonu filmi. Şu nefis tavsiyemde de olduğu gibi film aşırı dozda sevimli köpek ve müthiş bir doğa içeriyor. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!  

Kutup Macerası - Eight Below

filmine yorum yap!
Gizem O.
04 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Küçükken izlemiştim ve aklıma kazınmıştı, şimdi tekrar izlemek istedim. Antarktika'da çekilmesine rağmen içimi sıcacık etti.
ayizim
31 Ocak 2022
Çaylak
Hızlı ve Öfkeli'nin efsane oyuncusu başrolde filmin isminin tam tersine sıcacık bir hikayesi var, oturun ailece izleyin, sulu gözlüler ağlayabilir baştan söyleyeyim :)
Gökçen Y.
05 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Ailecek izlenecek, o soğuk ortamına rağmen içinizi sıcacık yapacak çok keyifli bir film.
Kazım U.
08 Mart 2021
Sıkı Üye
Zaman zaman izlenecek çok keyifli film. Hiç eskimeyeceği aşikar. Ayrıca R.İ.P Paul Walker...
Ozan K.
07 Mart 2021
Sıkı Üye
Film gayet iyi. Bir kaç mantık hatası dışında gözüme takılan bir şey oldu diyemem. Tatlı bir film.
Nazlı Ç.
04 Mart 2021
Sıkı Üye
Köpek sevgim aşkına! Küçükken izlediğimde de aynı tatlılıkla, şimdi tekrar izlediğimde de aynı tatlılıkla izliyorum. Kötü olabilme ihtimali yok bence izleyin!.
eight below konusueight below filmi konusueight below yorumkutup macerası filmi konusupaul walker oynadığı filmlerköpek filmleriköpek konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.