Kuzeyli 2022 tr-TR

Kuzeyli (2022)

(Aksiyon - Dram - Macera)
2022
IMDB
7.4
(13) 3 31 0 5
24
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
2s 17dk
IMDB
7.4
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Mayıs 2022

Filmimiz, Viking temalı bir intikam filmi. Genç bir prensimiz var. Bir de farklı planları olan amcası... Bu amcamız bir gün çekiyor kılıcı ve "buralar artık benimdir" diyor ve daha çocuk yaşta olan prensimiz de krallığından sürülüyor. İşte film de bize bu süreçte genç prensimizin ettiği intikam yeminini ve sonrasını sunuyor... Öncelikle filmin PR çalışmaları çok iyi yapıldığı için dev bir beklenti oluştu ve birçok kişi için de film beklentinin 1 tık altında kaldı. Fakat ben o grupta değilim. Filmin sinematografisi o kadar başarılı ki, daha fazla izlemek için "keşke dizi olsaydı..." diye bile iç geçirdim. Atmosfer, oyunculuklar, ortam, kostümler, o kasvetli dönem.. bence her şey çok başarılı. Konu bildiğimiz, dümdüz 'intikam' fakat film bunu bize öyle güzel bir paketleyip sunuyor ki, izlerken kendinizi o soğuk ve ıslak dünyada hayal ediyorsunuz. Sadece seyir keyfi veren görsel açıdan bile bu filmi izlemelisiniz. Şurada bu filmden daha uzun bahsettim oraya da bir göz atabilirsiniz... Yorumlarınızı bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Kuzeyli - The Northman

filmine yorum yap!
Abdullah Ş.
28 Şubat 2024
Çaylak
Aslında çok ahım şahım bi farklılığı olmayan bi film. Oyunculuklar, kostümler, efektler bana sorarsanız gayet başarılı. Aslında çok fazla aksiyon yok ama sonlara doğru artıyor. Hikaye daha başarılı olabilirdi ama genel olarak kendini izletecek bi film. Aşırı beklentiye girerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz onu da söyleyeyim :)
Majeste M.
28 Eylül 2023
Çaylak
İlk baştaki caniliği, o barbarlığı devam ettirmeyip değişik bir role girmesi garip geldi.
ilker029
07 Eylül 2023
Görsel ve hikâye açısından güzel, fakat sonunu sevmedim. Çok daha güzel bir son ile tamamlanabilirdi film.
SPOILER [GÖSTER]
Yasel
25 Şubat 2023
Çaylak
Görsel olarak güzeldi, kendinizi o dönemde hissedebilirsiniz fakat ben konusunu beğenmedim, biraz sıkıcı.
Hacer Ö.
10 Ocak 2023
Sıkı Üye
Böyle bir filme kötü yorumlar yapılmış... Pardon da tam olarak beklentiniz nedir? Sırf ambiyansı ve atmosferi için bile izlenir bence... Evet konu basit; intikam ama görsellikler ve oyunculuklar gayet başarılı... İyi seyirler.
Bülent K.
29 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Büyük beklentilerle izlemeye başladığım ama sonunu sadece izlemeye başladığım için getirdiğim hayal kırıklığı yaratan bir film oldu. Konu klişe zaten, intikam. Oyunculuklar zayıf kaldı bana göre. Hatta Kaan kusura bakma da 'Kaan bunu nasıl tavsiye etmiş' diye bile düşündüm..
Berk Ö.
13 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Konunun öyle çok entrikası, karışıklığı yok. Tamamen bir intikam filmiydi Kaan'ın da dediği gibi. Fakat işlenişi çok başarılıydı. Bu yüzden ben sevdim. Aşağıdaki yorumun sahibi arkadaş filmi bitmeden kapatmış ve dislike vermiş. Filmi bitirmeden nasıl oy verebiliyorlar hala anlamış değilim. Film iyi ya da kötüyse de bile yine bitirilmeli.
411
08 Temmuz 2022
Sıkı Üye
1959 yapımı BEN HUR tarzı epik bir film izleyeceğim hevesiyle oturup sonlara doğru uzun zamandır izlediğim en saçma sapan sahneyi izledikten sonra film bitmeden kapattım, olan 1,5 saatime oldu. Mevzubahis sahnede ana karakter tek başına 10 kişiye saldırıyor ve dayak yiyip yakalanıyor. Ancak 2. sınıf Türk filmlerine olabilecek bir sekans izleyince sinirlerim attı. Yine de kostümler, kılıklar etkileyiciydi ve vahşi ortaçağ ortamını çok iyi yansıtmışlar.
Umur E.
05 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Agresifliği, vahşiliği ve kasveti çok iyi işlemiş ama senaryo iyi değil. Karakter gelişimi yok, hatta aksine karakter tam bir canavar gibi başlayıp ilerledikçe ezikleşiyor. Zannetmiştim ki önüne geleni biçip geçen bir berserker izleyeceğiz.. Tüm bunlara rağmen like veriyorum o da başta saydığım şeyleri sevdiğimden.
Refinery
25 Mayıs 2022
Başı biraz sakin geçse de sonlara doğru aksiyona doyuran güzel bir filmdi. İzlenebilir.
Daha fazla yorum3
kuzeyli filmkuzeyli film konusukuzeyli film yorumthe northman film konusuthe northman film yorumviking filmleriintikam filmleri2022 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.