Level 16 2019 tr-TR

Level 16 (2019)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2019
IMDB
6
(25) 4 100 0 5
88
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
IMDB
6
BU FİLM
36b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Kasım 2019
Bu filmi aranızdan "Almila Öz" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip konumuza geçiyorum. Filmimiz, kaldıkları yatılı okulda işlerin pek de göründüğü gibi olmadığını fark eden, 16 yaşındaki 2 kıza odaklanıyor. Gelecekleri için iyi bir okula geldiklerini zanneden kızlar, zaman geçtikçe garip bir şeylerin döndüğünü hissediyor ve bu gizemi çözmek için mücadele ediyorlar... Sizlerden gelen her tavsiyeyi izliyorum. Fakat izlemeye başlamadan önce de şöyle bir 10 dakika hangi eleştirmen hakkında ne demiş, uluslararası platformlarda kaç puan almış gibi detaylara mutlaka göz atıyorum. Fakat bu film beni şaşırtmayı başardı. "Muhtemelen tavsiye edeceğim bir yapım olmayacak" deyip izlemeye başlamıştım, fakat gördüğünüz gibi şu an bu filmi size tavsiye ediyorum. Çünkü filmin kasvetli havası, oyunculukları ve senaryosu gerçekten beklentimin 1 tık üzerinde çıktı. Ha doldurulması gereken boşluklar var mı? Tabi ki de. Fakat yine de beklentiyi yüksek tutmadan, şöyle 1 buçuk saatinizi kötü olmayan bir bilim "kurgu - gizem" filmi ile geçirmek isterseniz bu film işinizi görebilir. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Level 16 - Level 16

filmine yorum yap!
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Güzeldi ben beğendim. Bazı yerleri sıkıcı gelebilir ama yine de kendini kurtaran bir film.
Bülent K.
08 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Bu sitede olmaması gerekir dediğim ikinci film oldu. Sonunu zor getirdim çok vasattı.
Furkan Y.
14 Ağustos 2022
Çaylak
İzleyecek film bulamadıysanız idare eder. Vakit kaybı değil ama çok da bir şey beklemeyin.
Genel İzleyici
03 Kasım 2021
Çaylak
Farklı bir tadı var. Bilim kurgudan çok gerilim filmi olmuş. İzlerken sıkılmadım. Yaş sınırını aşmak için olsa gerek bir çok sahne işlenmemiş. O kadar darp var ama sahne değişiyor biz sonucunu görüyoruz. Tavsiyem bilim kurgu olarak izlemeyin. Hala bu iş için bu kadar düzeneğe ne gerek vardı diyorum.
Seçim S.
23 Ekim 2021
Çaylak
Filmdeki konu güzel ama ne bileyim bi eksik. Aslında çok beğenmem gereken bu filmi beğenemedim. Ya da çok beğenemedim. Sanırım bu tarz filmlerde yaş sınırı koymamak için bi şeylerden kaçıyorlar. Ne bileyim absürt bi yüz ameliyatı sahnesi olabilirdi. Ya da kadının bayılması sahnesi. Bekçiden kartın alındığı sahne falan. Yani daha birçok şey sayabilirim. Film konusuna göre çok çok eksik kalmış. Fikre yazık olmuş bu şekilde işlenerek.
Helinn
13 Eylül 2021
Sıkı Üye
Bu güzel film sayesinde tanıdığım Katie Douglas harika bir iş çıkarıyor. Kurgusunu oldukça farklı buldum ve çok da beğendim asla sıkmıyor kesinlikle izleyin.
MerveŞerife
30 Ağustos 2021
Çaylak
Konusu gayet güzel fakat çok da iyi işlenmediğini düşünüyorum. Finali daha da güzel bitirebilirlermiş...
Ayşe E.
21 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Aşırı aşırı aşırı beğendiğim filmlerden. Öncelikle söyleyeyim; filmde rahatsız edici sahneler var yani ailecek izlenmez, fakat gece izlediğinizde efsane gider.
Mel
10 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Filmin genel havası iyiydi, konusunu çok farklı bulmayanlardanım, vakit geçirmek için izlenir.
ayıboğan
06 Nisan 2021
Çaylak
Aşırı kötü bi film, zamanını çöpe atmak isteyenler hemen izlesin.
Daha fazla yorum15
level 16 izlelevel 16 fragmanlevel 16 konusulevel 16 imdblevel 16 oyuncularbilim kurgu gizem filmlerigizem gerilim filmi önerileri2019 bilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.