Masa 21 2013 tr-TR

Masa 21 (2013)

(Gerilim)
2013
IMDB
7.1
(21) 4 85 0 5
73
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
30b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Şubat 2018
Baştan söyleyeyim filmimiz bir Bollywood filmi. Bu yüzden diğer türleri gibi şarkılı türkülü bir başlangıç ile sizi karşılıyor. Balayı ödülü kazanan bir çiftimiz var. Bu yüzden filmin ilk çeyreğinde mutlu ve gayet romantik bir çift izliyorsunuz. Sonra ise bu çiftimizin karşısına bir adam çıkıyor ve ucunda çok büyük bir para ödülü olan bir oyundan bahsediyor. Çiftimiz de bu oyuna katılmaya karar veriyor ve gerilim dolu sahneler tam da burada başlıyor. Daha önce izlediğim hiçbir Bollywood filminden bu tadı almamıştım. Müthiş bir senaryo, müthiş bir gerilim ve etkisinden uzun bir süre çıkamayacağınız nefis bir hikaye... Hadi tadını çıkarın!

Masa 21 - Table No: 21

filmine yorum yap!
mahmut G.
20 Mayıs 2023
Çaylak
Bence sıradan bir filmdi. Yüksek beklentiye girmeyin izlerken, basit düşünün.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Bir Bollywood filmine göre gayet güzel senaryosu vardı. Açıkçası başta biraz basit gelmişti konusu ama sonunu çok güzel bağlayınca filmi beğendim.
Bedia
25 Nisan 2022
Sıkı Üye
Duygu karmaşası yaşadım. Müziği az ve gerilimi de biraz daha fazla olsa iyi olurdu olsa daha iyi olurdu. Onun dışında güzeldi, beklentimin üzerinde çıktı. İyi seyirler.
EBU ALENDER
02 Şubat 2022
Çaylak
Verdiği mesaj çok güzel ama daha iyi bir yapım çıkabilirdi, yine de güzeldi.
Enes E.
24 Kasım 2021
Sıkı Üye
Konu olarak akran zorbalığının nelere yol açabileceğini işlemiş ama filme gelecek olursak verilen görevler ve ilerleyişte öyle aman aman bir gerilim, sıra dışılık falan yoktu yani.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bir hint filminden beklemeyeceğim şekilde başarılıydı. Kıyıda köşede kalmış bilmediğimiz ne kadar film var kim bilir? Ders verici nitelikte, olaylar nerden nereye geldi diye sorgulatacak bir film.
Gül D.
31 Ocak 2021
Çaylak
Bu filmi sevdim ve beni mazur görün ama başlarına gelen şeyi hak ettiler.
SPOILER [GÖSTER]
Erdem A.
17 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Yer yer aksanlı İngilizcelerini, çekim tekniklerini ve fon niyetine kullandıkları müziklerini ciddiye alamayıp garipsesem de yine de çok güzel bir film. Hikayesi anlamlı ve kurgusu başarılı. İşlenişi de yeterli. Sonunda ise verdiği mesajla insanı vicdanı ile baş başa bırakıyor. Tavsiye ederim.
ayten Y.
21 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Burada görüp izlediğim ve aşırı beğendiğim bir film. Asla sıradan değil.
Hatem Ben Arfa
04 Haziran 2020
Çaylak
Filmin sadece konusu fena değil diyelim. Aşağıda yorum yapan arkadaşa katılıyorum, belki iyi oyunculuk ve yönetmen olsaydı izlenebilirdi. Hint yapımı, bu filmi bile lay lay lom hale getirmişler.
Daha fazla yorum11
table no 21 filmi konusutable no 21 filmi fragmanımasa 21 filmimasa 21 filmi konusuizlenmesi gereken hint filmlerien iyi hint filmleribeyin yakan filmleretkileyici filmleretkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.